Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul Zilei la pariuri – 23.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Benfica și Dinamo Kiev. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din returul Play-off-ul pentru Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Benfica sub 13.5 faulturi” la o cotă de 1.68 în cadrul casei de pariuri Las Vegas, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Informații meci:

Benfica este deja cu un pas în grupele Champions League, după ce în meciul tur a câștigat cu scorul de 2-0. Portughezii au victorii pe linie in noul sezon, reușind să obțină 5 victorii din tot atâtea meciuri. Au reușit să marcheze de 14 ori și să primească doar 2 goluri, iar jocul prestat dă speranțe pentru un sezon cu multe performanțe.

De partea cealaltă, Dinamo Kiev nu cred că își mai pune speranțe într-o calificare in Liga Campionilor. Faptul că ajuns până în această fază competiției este deja o performanță, având în vedere că până la meciurile din Europa ucrainenii nu avusese vreun meci oficial în acest an.
Eechipa lui Mircea Lucescu are deja asigurată calificarea în grupele Europa League, o competiție mai potrivita pentru ucraineni. Începând de astăzi se dă startul și în competiția internă din Ucraina, unde Dinamo Kiev va avea meci în weekend.

Info pronostic:

Raportat la pronosticul oferit, consider că linia de 13.5 oferită de cei de la Las Vegas este un pic cam mare având în vedere statisticile prezentate mai jos. In meciul tur, Benfica a faultat de 10 ori, în campionat a avut 9 faulturi cu Casa Pia și 7 faulturi cu Arouca. În turul anterior cu danezii de la Midtjylland, Benfica a avut 8 respectiv 13 faulturi.

Mai mult de atât și anul trecut in cele două meciuri jucate în grupele Ligii Campionilor, Benfica a faultat de 12 ori, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Vedem astfel niste cifre care ne confirmă faptul că pariul nostru este un mic value bet și mă aștept să fie câștigător.

CITESTE SI

More in All Tips