Connect with us

All Tips

Meciul zilei la pariuri – 24.02.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.02.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.02.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Braga și Sheriff Tiraspol. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din saisprezecimile Europa League.

Informații pronostic:

● Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Sheriff se califică mai departe” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet; pentru acest pronostic recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

● Am ales sa mizez pe acest recomandare deoarece Sheriff este una din surprizele plăcute din acest sezon europen; a reușit performanțe extraordinare in Liga Campionilor acolo unde a reușit sa câștige cu Real Madrid (scor 1-2) și cu Shakhtar (scor 2-0) și sa mai scoată încă un egal cu ucrainenii (scor 1-1). A terminat pe locul 3, cu 7 puncte, însă cred ca moldovenii nu si-au spus încă ultimul cuvânt în acest sezon de Europa. Cănd toată lumea credea ca va fi victima sigura in aceasta dublă cu Braga, a reușit să câștige pe teren propriu cu 2-0, fără sa le ofere mai șanse portughezilor.

● De partea cealaltă, Braga este pentru a 3-a oară consecutiv în saisprezecimile Europa League, de fiecare dată fiind eliminată în această faza. A terminat pe locul 2 în Europa League, intr-o grupă grea cu Steaua Roșie, Midtjylland și Ludogoret. Calificarea a obținut-o la fel de greu, dar si cu mult noroc, chiar în ultima etapă. Pentru acest meci are si 2 jucători indisponibili, Lucas Mineiro și Nuno Sequeira fiind accidentați.

● Poate ca Braga va câștiga acest meci, însă cred ca o va face destul de greu; Sheriff si-a arătat forța defensivă și mereu a reușit să-și taxeze adversararele pe contraatac. Cred ca este din nou subestimată și in această seară, dar asta nu poate decât sa ne bucure fiindcă avem o cotă destul de bună pentru o calificare a moldovenilor.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in All Tips