Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul Zilei la pariuri – 24.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 24.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 24.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Tranmere și Newcastle. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din EFL CUP.

Recomandarea propusă aici este „Newcastle peste 1.5 goluri & Newcastle minim 5 cornere” la o cotă de 1.65 în cadrul casei de pariuri Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Informații meci:

Newcastle face deplasarea pe stadionul Prenton Park din Birkenhead, cu moralul ridicat, după ce duminică a făcut un meci extraordinar cu Manchester City. Am avut parte de un duel spectaculos, terminat 3-3, în care Newcastle i-a făcut față foarte bine celor de la City și chiar a condus-o cu scorul de 3-1.

De la venirea noului acționar, arabul Mohammed Bin Salman, Newcastle și-a format o echipă puternică, cu un lot evaluat la 333 de milioane de euro. Pentru echipele precum Newcastle, care nu au șanse mari de performanță in campionat, EFL Cup este un trofeu la care pot râvni. De aceea, mă aștept că echipa lui Howe să pregătească bine acest meci și să nu aibe emoții contra unei echipe net inferioare.

De partea cealaltă, Tranmere este o echipă care evoluează în liga a 4-a engleză. Cu un lot evaluat la 3.33 milioane de euro, de 100 de ori mai mic decât al adversarei, este greu de crezut că poate pune probleme unei echipe din Premier League. Tranmere vine după o înfrângere în campionat cu Newport și după un egal cu Hartlepool, astfel că nici forma actuală nu ii ajută să spere la un rezultat pozitiv.

Informații pronostic:

Raportat la pronosticul oferit, Newcastle ar trebui să marcheze 2 goluri, chiar dacă nu ar forța sau nu vor avea în teren câțiva titulari de drept. Cât despre cornere, Newcastle a avut 5 in meciul cu Man. City, așa că îmi este greu sa cred că nu va avea și cu Tranmere. In acest inceput de sezon a mai avut 3 cornere cu Brighton și 11 cu Nottingham. Daca Newcastle ar juca la capacitate de cel puțin 50% din ce a jucat cu Man. City, ar trebui să marcheze minim 2-3 goluri și să aibe in jur de 6-7 cornere.

CITESTE SI

More in All Tips