Connect with us

All Tips

14.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Chelsea vs. Zenit

14.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Chelsea vs. Zenit

Meciul zilei la pariuri de azi 14.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Chelsea și Zenit. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este ” Chelsea sub 7.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mare având in vedere că Zenit este o echipă destul de arțăgoasa și bine organizată în apărare.
În acest sezon, Chelsea nu a depășit niciodată linia de 7.5 șuturi pe poartă; a avut 6 cu Villareal; 6 cu Crystal Palace; 5 cu Arsenal; 3 cu Liverpool; 4 cu Aston Villa.
De partea cealaltă, Zenit nu a cedat niciodată noul sezon mai mult de 7 șuturi pe poartă contra celor 8 adversari pe care i-a avut.
Va fi probabil un joc controlat în totalitate de Chelsea, dar ma bazez pe ideea că echipa din Rusia are experienta necesara să se organizeaze in teren și să le pună probleme englezilor.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Uefa Champions League – Chelsea vs. Zenit

More in All Tips