Connect with us

All Tips

Meciul zilei Osnabruck – Nurnberg 23.11.2020

Meciul zilei Osnabruck - Nurnberg 23.11.2020 / sursa foto: Kicker

Meciul zilei Osnabruck – Nurnberg 23.11.2020

Nurnberg se deplaseaza luni, 23.11.2020 la Osnabruck, pentru partida din etapa a 8-a de Bundesliga 2. Meciul va incepe la 21:30 si se va disputa pe stadionul Bremer Brück din Osnabruck. Duelul dintre cele doua echipe poate fi vizionat in Romania pe Digi Sport 4. Ultimul pronostic oferit de mine pe meciul din Bundesliga 2, a fost castigator! Repetam performanta si incepem saptamana cu un WIN?

Gazdele de astazi se afla intr-o forma de zile mari, ocupand locul 5 in clasamentul Bundesliga 2, inainte de aceasta partida. Au acumulat 13 puncte si sunt neinvinsi in acest start de campionat. Ultimele 5 partide au adus 2 victorii si 3 egaluri, iar golaverajul este unul pozitiv: 11 goluri marcate si 7 primite.

In partidele de acasa, Osnabruck, inca nu a simtit gustul esecului, astfel incat incele 3 partide disputate pana acum, au marcat de fiecare data, 2 dintre ele terminandu-se identic: 2-1. Nurnberg va avea viata grea in aceasta deplasare.

Nurnberg nu a inceput foarte bine acest sezon, ocupand doar locul 16 in primele 7 etape jucate. Au inregistrat 2 infrangeri, 4 egaluri si doar o victorie, cumuland 7 puncte in total. Ultimele 5 meciuri sunt demne de uitare pentru ei: 3 egaluri si 2 infrangeri, infrangerile fiind inregistrate la acelasi scor: 3-2. Din cele 3 deplasari facute pana acum, Nurnberg a obtinut doar 2 puncte din cele 9 posibile, inregistrand 2 egaluri si o infrangere 3-2 cu Braunschweig. Vor avea o misiune foarte dificila in partida de astazi ce incheie etapa a 8-a.

Totusi, istoricul dintre cele doua echipe ofera castig de cauza celor de la Nurnberg. In ultimele 6 intalniri, Nurnberg s-a impus de 5 ori si doar un meci s-a terminat la egalitate. Insa, forma curenta poate provoca prima victorie a celor de la Osnabruck din istoria intalnirilor cu Nurnberg.

Meciul zilei Osnabruck – Nurnberg 23.11.2020 – Ce jucam?

Osnabruck a inceput acest sezon cu 14 cartonase primite in 7 meciuri, inregistrand o medie de 2 cartonase per meci. In meciurile de acasa acestia nu au fost foarte agresivi, dar nici adversarii pe care i-a intalnit nu au avut un calibru important.

Nurnberg a fost ceva mai agresiva, poate si din pricina startului defectuos din acest sezon. Au cumulat 18 cartonase in 7 partide, inregistrand o medie de 2.56 cartonase in meci. In cele 3 meciuri din deplasare au incasat 10 cartonase!

Avand acum aceste informatii la indemana, Betano ne ofera cea mai buna linie si cota pentru pariul pe cartonase.

Plaseaza acum meciul zilei din fotbal si incaseaza 50 RON fara depunere – Profita acum de cele mai mari cote din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in All Tips