Connect with us

All Tips

Nashville Predators vs Arizona Coyotes – Ponturi hochei NHL – 02/08/2020

Nashville Predators vs Arizona Coyotes – Ponturi hochei NHL

Dumincă, 02.08.2020, începând cu ora 21:00, Rogers Place va găzdui primul meci din seria dintre Nashville Predators – Arizona Coyotes

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Nashville Predators vs Arizona Coyotes

Informații meci:

Predators a terminat stagiunea curentă pe poziția a 6-a în Conferința de Vest, cu 78 de puncte acumulate în cele 69 de confruntări susținute. De cealaltă parte, Coyotes a avut parte de un sezon puțin mai dificil, regăsindu-se în momentul stopării competiției pe locul 11, cu 74 de puncte acumulate. Fiind la 4 puncte diferență față de adversa din calificări, dar în comparație cu prădătorii, Coyotes a avut un meci în plus, 70 la număr.

Cele două echipe s-au obișnuit cu patinuarul din Edmonton, ducând-și la bun sfârșit meciurile de pregătire. Predators a avut de susținut un duel împotriva celor de la Dallas Stars, meci câștigat de de aceștia, scor 2-0. În timp ce Arizona a cedat categoric duelul din presezon, fiind învinsă de Vegas Golden Knights, scor 1-4.

În acest moment, pentru primul meci din serie, cele două echipe nu au anunțat probleme de lot. Se discută în continuare despre titularizarea lui Schmaltz, atacantul coioților. Momentan, acesta este trecut pe lista jucătorilor improbabili. În sezonul curent, americanul a fost titularizat în toate cele 70 de confruntări, adunând în total 45 de puncte, 11 goluri și 34 de pase decisive. Așadar, posibila indisponibilitate a acestuia va lăsa un gol important în compartimentul ofensiv al Arizonei.

Pentru postul de portar, mă aștept ca Rick Tocchet (antrenorul echipei Coyotes) să-l utilizeze pe finlandezul Antti Raanta. Media de goluri încasată de acesta per meci se regăsește la 2,63, în timp ce procentajul salvărilor este estimat la 92,11%.
În ceea ce îi privește pe prădători, pentru postul de portar de vor lupta Jusse Saros și Pekka Rine, ambii de origine finlandeză.
Din punctul meu de vedere, Saros pornește cu prima șansă, reușind să realizeze un sezon foarte bun. Acesta deține o medie de 2,70 goluri încasate per meci și un procentaj de 91,42 la salvări.

Privind puțin peste forma echipelor din deplasare, Arizona a dezamăgit complet. În 12 din ultimele 14 jocuri susținute pe teren străin, coioții nu au reușit să obțină niciun punct.

Program serie Nashville Predators – Arizona Coyotes

  • Joc 1: Arizona Coyotes vs Nashville Predators, 2 august 2020, ora 21:00
  • Joc 2: Arizona Coyotes vs Nashville Predators, 4 august 2020, ora 21:30
  • Joc 3: Nashville Predators vs Arizona Coyotes, 5 august 2020, ora 21:30
  • Joc 4: Nashville Predators vs Arizona Coyotes
  • Joc 5: Arizona Coyotes vs Nashville Predators

Concluzie&Pronostic

Problemele „Câinilor Deșertului” sunt mult mai serioase decât mă așteptam. John Chayka, fostul director general al echipei a părăsit clubul chiar înainte de plecarea staff-ului în Edmonton ( oraș care găzduiește o poarte din meciurile Cupei Stanley. În plus, există anumite zvonuri în care o parte dintre jucători ar fi nemulțumiți de conducerea actuală, iar asta poata afecta în mod semnificativ jocul echipei.
Revenind la primul duel din serie, am ales să investesc în victoria celor de la Nashville, la o cotă 1,70 oferită de Betano

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

 

More in All Tips