Connect with us

All Tips

Pariu special pe cartonase – Serie A – 29.07.2020

Ponturi Serie A

Pariu special pe cartonase – Serie A – 29.07.2020

Inca putin si cortina urmeaza sa se traga peste sezonul 2019/2020 de Serie A. Juventus este deja campioana, batalia mare este pentru locul 2 si Lecce spera la o minune.

Astea ar fi ingredientele ultimelor meciuri de Serie A. Dupa cum ziceam mai sus, Lecce spera la o minune si aceasta minune trebuie sa vina impotriva lui Udine. Echipa gazda nu are niciun obiectiv in timp ce pentru oaspeti este capitala victoria in acest meci.

Tensiunea mare din unele meciuri ne poate aduce profit

 

Serie A NU a fost niciodata un campionat care sa faca rabat de la meciuri tari, meciuri spectaculoase dar si foarte crancene la nivelul gazonului.

Astfel, in meciuri precum cel de la Udine sau meciul Milanului de pe terenul Sampdoriei ar trebui sa avem parte de meciuri cu ” scantei  “. E drept, nici celelalte meciuri nu ar trebui sa faca exceptii. Vorbim de partide in care fiecare are ceva de demonstrat. Toti vor sa joace bine, sa arate determinare pentru a ajunge mai sus.

Ponturi fotbal Serie A Zlatan Ibrahimovic

Pariu special pe cartonase – Serie A – 29.07.2020 – Zlatan are inca un cuvant de spus in Serie A

Atunci cand arati determinare te poate vedea un club important si, de ce nu, sa prinzi un transfer la o echipa mai importanta. Aceasta determinare, totusi, poate sa aduca si multe faulturi si/sau cartonase galbene.

Am gasit la Superbet un pariu interesant. Minim 32 de cartonase galbene pentru cele 8 meciuri de astazi. Sincer, mi se pare o linie foarte buna. Vorbim de un campionat in care cartonasele galbene sunt aratate destul de lejer. De asemenea, discutam de o medie de 4 galbene pe partida care ar trebui depasita fara mari emotii.

Intr-adevar, este posibil sa vedem unele partide sub 4 cartonase insa sunt convins ca altele vor compensa si vor trece de cifra 6-7.

Daca vrei sa joci acest pronostic, nu ezita si fa-ti cont acum! Te asteapta un SUPERbonus la SUPERBET !

Daca vrei sa joci aceasta optiune in agentie, codul biletului este : 990G-NKQRAP

CITESTE SI

More in All Tips