Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Pariuri speciale fotbal 17.10.2021

Pariuri speciale fotbal 17.10.2021

Pariuri speciale fotbal 17.10.2021 este un articol in care echipa GntTips a decis să va ofere cateva pariuri speciale de la două meciuri extrem de interesante: Barcelona vs. Valencia și Juventus vs. Roma.

⚽️ Barcelona vs. Valencia

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 9-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este “Valencia peste 7.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj. Acest pariu se poate juca în cadrul casei de pariur Unibet si are o cotă de 1.60.
Am ales acest pronostic deoarece Barcelona nu trece deloc printr-o perioadă bună în acest sezon, având 2 meciuri consecutive cu înfrângere. Ma aștept ca Valencia să profite de aceasta perioada nefasta a catalanilor și sa își creeze ceva ocazii de gol, astfel încât sa scoată un rezultat pozitiv.


Statistic vorbind, în cele 8 meciuri disputate în noul sezon, Valencia a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 16 cu Cadiz; 13 cu Bilbao; 8 cu Sevilla; 12 cu Real Madrid; 10 cu Osasuna; 9 cu Alaves; 18 cu Granada; 4 cu Getafe, în condițiile în care a jucat cu un om in minus din minutul 3.
În afara meciului cu Getafe, Valencia a reușit sa depășească linia de 7.5 șuturi, iar acest lucru l-a făcut și in ultimele 9 întâlniri directe din 2018 până în prezent. Sperăm ca istoria să se repete și în acest duel, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pronostic câștigător.

JOACĂ PARIUL SPECIAL LA UNIBET SI PRIMEȘTI 300 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE!

⚽️ Juventus vs. Roma

Salutare tuturor prieteni! Pe langa proiectele personale, am decis pentru astazi sa va ofer si un pariu special pentru o super confruntare din Seria A.

Astazi trupa lui Jose Mourinho o infrunta pe Juventus in deplasare. Partida da avea loc pe Allianz Stadium si va conta in cadrul etapei cu numarul 8 din Italia. Inca este devreme in Seria A, astfel ca ma astept sa avem parte de o confruntare deschisa. AS Roma se afla in acest moment in primele 4 formatii, avand 15 puncte acumulate. Acestia au reusit o victorie in ultima etapa cu Empoli, scor 2-0.

Pe cealalta parte, Juventus a reusit sa isi revina dupa o serie mai slaba de rezultate. Echipa lui Massimiliano Allegri a reusit 3 victorii consecutive in Seria A, astfel ca a urcat pana pe locul 7 in clasament. In ultima etapa a invins-o pe marea rivala din oras, Torino, scor 1-0, gol marcat in 86 de Locatelli. In ultimul duel direct, Juventus a reusit sa treaca de AS Roma cu scorul de 2-0. Totusi, cred ca meciul de astazi, fiind atat de devreme programat, o sa fie cu totul altul. Trupa lui Jose Mourinho a demostrat ca este o echipa ce poate specula foarte rapid greselile din defensiva. Din acest motiv, pariul nostru special merge in directia golurilor.

CITESTE SI

More in All Tips