Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens – Ponturi hochei NHL – 02/08/2020

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens – Ponturi hochei NHL

Duminică, 02.08.2020, începând cu ora 03:00, ora României, Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens urmează să-și susțină primul duel din serie.

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens

Informații Pittsburgh:

După cele 69 de meciuri din acest sezon, Pittsburgh se situa pe a 5-a poziție în Conferința de Est, cu 86 de puncte acumulate.

La fel ca și în situația altor echipe din campionat, stoparea sezonului a venit într-un moment potrivit, pinguinii aflându-se într-o pasă extrem de proastă, având 6 înfrângeri în ultimele 9 jocuri. Tind să cred că acestă serie nu se va opri nici pe departe prea curând. Am văzut o bună parte din meciul din presezon, susținut împotriva celor de la Flyers, scor 3-2, și am rămas profund dezamăgit. Atât compartimentul defensiv, cât și ofensiv s-a prezentat extrem de rău.

Cât de mult se va simți lipsa suporterilor?

Așa cum prea bine știm, pentru pinguini, sprijinul suporterilor contează enorm. Din păcate, aceștia nu pot fi prezenți pentru aș putea susține echipa, iar acest aspect se simte și în rândul jucătorilor – „Cu siguranță jocurile fără suporteri vor deveni mult mai dificile, atât pentru noi, cât și pentru celelalte echipe. Este ciudat să nu auzi încurajările fanilor” a spus apărătorul Brian Dumoulin.

Cine va fi titularizat între buturi?

Cu Matt Muray și Jarry Tristan în lot, pinguinii pot spera chiar la o posibilă nouă cucerire a cupei Stanley. Evident, pentru ca acest lucru să fie realizabil, Sullivan are de făcut schimbări serioase în apărare, acolo unde pinguinii nu strălucesc mai deloc. Revenind la portari, tind să cred că, Matt Murray va fi cel desemnat responsabil cu menținerea buturilor intacte. În vârstă de 26 de ani, canadianul a evoluat în 38 de meciuri în acest sezon, acumulând o medie de 2,87 goluri încasate per meci și un procentaj de 89,96% la salvări.

Jake Guentzel revine pe gheață!

La finalul anului anterior, Jake Guentzel reușea să marcheze pentru a 20-a oară în acest sezon. Din păcate, bucuria a fost de scurtă durată. În urma acelei realizări, Jake a suferit o accidentare la umăr care avea să-i încheie sezonul canadianului. Sau cel puțin, așa ar fi trebuit să se întâmple. În urma celor 5 luni de pauză forțată, Jake a avut timp suficient pentru a se reface și este apt de joc pentru meciurile din seria cu Montreal. Acesta a evoluat în această stagiune în 39 de confruntâri, reușind să acumuleze 43 de puncte, 20 de goluri și 23 de pase decisive.

Pittsburgh dețin o medie de 3,24 goluri marcate per meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ 2,85 goluri.
În 49 din cele 69 de confruntări susținute în acest sezon, tabela de marcaj a suferit minim 5 modificări.

Informații Montreal:

Pauza forțată a găsit-o pe Montreal pe a 12-a poziție în Conferința de Est, cu 71 de puncte acumulate în tot atâtea meciuri jucate.

Ultimul lor joc din sezon a fost susținut pe propriul teren, împotriva celor de la Nashville Predators. Din păcate, rezultatul a fost unul negativ, 2-4 în favoarea predatorilor.

Același scenariu a fost înregistrat și în meciul din Presezon, susținut pe terenul echipei din Toronto. După cele 3 reprize de joc, Toronto a reușit să se impună cu scorul de 2-4.

Brendan Gallagher este principalul factor de risc pentru apărarea adversă!

Din punctul meu de vedere, Gallagher este cel mai important jucător din lotul echipei.
Canadianul a fost introdus în 59 de confruntări în acest sezon, acumulând 43 de puncte, dintre care 22 au fost goluri și 21 au fost pase decisive.

Cât de mult va fi utilizat Max Domi în această serie?

În ciuda problemelor de sănătate, Claude Julien intenționează să îl folosească în continuare pe Max. Acesta este diagnostic cu diabet de tip 1. În cazul în care acesta nu va fi apt de joc, compartimentul ofensiv va resimți o pierdere extrem de semnificativă. Max a evoluat în toate duelurile din acest sezon, reușind să-și treacă de 17 ori numele pe tabela marcatorilor și să ofere 27 de pase decisive.

Pentru postul de portar, Montreal nu are prea multe soluții!

Fără dar și poate, Julien îl va titulariza pe Carey Price în absolut toate confruntările din serie. Și nu, nu se datorează abilităților uimitoare ale lui Carey, ci pentru faptul că, Montreal nu deține în lot portari care să poată oferi siguranță în apărare. Din cele 71 de meciuri susținute în acest sezon, Carey a fost desemnat titular în 58 de meciuri, acumulând o medie de 2,80 goluri încasate per meci și un procentaj de 90,89% la salvări.

Montreal deține o medie de 2,98 goluri marcate per meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ 3,11 goluri.
În 50 din cele 71 de confruntări susținute în acest sezon, tabela de marcaj a suferit minim 5 modificări.

Program serie Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

  • Joc 1: Montreal Canadiens vs Pittsburg Penguins, 2 august 2020, ora 03:00
  • Joc 2: Montral Canadiens vs Pittsburg Penguins, 4 august 2020, ora 03:00
  • Joc 3: Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens, 6 august 2020, ora 03:00
  • Joc 4: Pittsburgh penguins vs Montreal Canadiens, 8 august 2020, –
  • Joc 5: Montreal Canadiens vs Pittsburgh Penguins, 9 august 2020, –

Concluzie&Pronostic

Inițial am optat pentru victoria celor la Pittsburgh, dar după ce am văzut meciul din presezon, încredea mea a scăzut considerabil. Ambele echipe au probleme serioase în partea defensivă. În schimb, lininiile ofensive sunt destul de intersant alcătuite și pot aduce oricând probleme pentru cei doi portari titularizați. Am ales să optez pentru varianta de minim 5 goluri marcate, la o cotă de 1,50 oferită de Betano. În 8 din ultimele 9 confruntări directe, acest pronostic a fost câștigâtor fără niciun fel de probleme.

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in All Tips