Connect with us

All Tips

Pomana zilei: cota 2 din fotbal 30.04.2023 #banidebuzunar.

Pomana zilei: cota 2 din fotbal 30.04.2023 #banidebuzunar.

Ieri am avut o editie speciala in cadrul site-ului GNT, in care v-am aratat o parte din cele mai pariate meciuri ale zilei (conform BETFAIR EXCHANGE – Money Way), argumentand fiecare meci in parte, iar succesul a fost de partea noastra. Puteti si voi sa vedeti zilnice toate tranzactionarile pe fiecare meci in parte, daca aveti un cont verificat la BETFAIR.

Daca inca nu ai cont la BETFAIR, te invit sa deschizi AICI sau sa dai click pe poza de mai jos. VEI AVEA PARTE DE TAXE 0 la depunere sau retragere, 25 ROTIRI SAPTAMANALE la CASINO fara rulaj, 5 lei pariu gratuit zilnic si pariuri BOOST (Adica cota marite cu peste 50%).

ASTAZI, 30.04.2023, DE EXEMPLU, AVETI 2 PARIURI GRATUITE LA BETFAIR:

  • FCSB vs UNIV. CRAIOVA
  • LIVERPOOL vs TOTTENHAM

Astazi am plasat o cota 2 in cadrul site-ului BETFAIR si voi lasa si un video in care va arat pas cu pas unde se gasesc cotele foarte bune din cadrul acestei case de pariuri.

Astazi am mizat pe victoria celor de la Copenhaga in fata celor de la Brondby si pe cel putin 2 goluri in meciul dintre Wolfsburg si Mainz din Bundesliga.

Motivele alegerii: Copenhaga joaca cu ultima echipa din playoff, Brondby, iar o victorie in fata acesteia o poate distanta la o distanta mult mai mare de urmaritoarea ei, Nordsjaelland, care are un meci dificil pe teren propriu cu Aarhus. Brondby vine cu garda joaca dupa un 0-4 pe teren propriu cu Randers.

Mainz si Wolfsburg sunt doua echipe, care in meciurile directe, fac spectacol, marcand goluri pe banda rulanta. In 4 din ultimele 5 meciuri directe am avut parte de cel putin 3 goluri in meci, iar astazi ambele echipe au motivatia sa castige pentru a prinde locul 6, ultimul care duce pe loc de Europa, ocupat momentan de Leverkusen. Wolfsburg in intampinarea acestui meci cu capul sus dupa o victorie la scor cu Bochum, 1-5.

In video-ul de mai jos aveti un tutorial cum am reusit sa obtin cota 2.00 in loc de 1.83 (cum era initial la BETFAIR)

Victorie Copenhaga & 2+ la Wolfsburg vs Mainz @ 2.00

CITESTE SI

More in All Tips