Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Pontul special la pariuri – 02.10.2021

Pontul special la pariuri – 02.10.2021

Pontul special la pariuri – 02.10.2021 vine de la confruntarea dintre și Wolfsburg și Monchengladbach. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 7-a din Germania – Bundesliga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Wolfsburg peste 1.5 cartonașe”.  Pentru acest pronostic avem o cota de la o cotă de 1.52 oferită de Betano. Am ales această recomandare deoarece mă aștept la un meci destul de dur intre cele două echipe. Ambele lupta pentru locurile fruntașe din Bundesliga, iar rivalitatea este una mare. Wolfsburg este una din echipele ce practică un fotbal agresiv în campionatul german, iar cifrele la capitolul cartonașe arată în felul următor: 7 cartonașe cu Sevilla; 2 cu Hoffenheim; 2 cu Frankfurt; 7 cu Lille; 3 cu Furth; 4 cu Leipzig; 2 cu Hertha; 0 cu Furth; 3 cu Munster.

Pontul special la pariuri se poate paria la Betano. Nu ai încă cont? Click aici pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON Bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile speciale pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

More in All Tips