Connect with us

All Tips

Pontul special la pariuri – 25.09.2021

Pontul special la pariuri – 25.09.2021

Pontul special la pariuri – 25.09.2021 vine de la confruntarea dintre și Strasbourg și Lille. Meciul se va desfășura începând cu ora 20.00 și face parte din etapa a 8-a din Franța – Ligue 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Strasbourg peste 0.5 ofsaiduri” la o cotă de 1.60 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos.
De exemplu, în cele 7 meciuri disputate în noul sezon, Strasbourg a avut următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 1 cu Lens; 1 cu Metz; 3 cu Lyon; 0 cu Brest; 4 cu Troyes; 2 cu PSG; 3 cu Angers.
De partea cealaltă, 7 din cele 9 echipe care au jucat cu Lille în actuala stagiune au terminat meciul cu minim un ofsaid.
În 3 din ultimele 4 meciuri, Strasbourg a avut minin un ofsaid contra celor de la Lille.
Eu zic ca avem sanse destul de bune ca acest pariu sa fie câștigător, mai ales cu sistemul VAR care este încă un avantaj al acestui pariu.

Pontul special la pariuri se poate paria la Unibet. Nu ai încă cont? Click aici pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON Bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile speciale pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in All Tips