Connect with us

All Tips

Pontul special la pariuri – 28.09.2021

Pontul special la pariuri – 28.09.2021

Pontul special la pariuri – 28.09.2021 vine de la confruntarea dintre și Ajax și Besiktas. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Ajax sub 13.5 faulturi” la o cotă de 1.85 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare din doua motive.
Unu din motive ar fi ca Ajax este o echipă de posesie și va domina meciul categoric la acest capitol. Cu o posesie probabil de peste 65% este destul de greu sa apuce sa faca foarte multe faulturi.
Încă un motiv ar fii statisticile olandezilor la acest capitol din sezonul actual; a avut 7 faulturi cu Groningen; 5 cu Sittard; 7 cu Cambuur; 27 cu Sporting; 7 cu Zwolle; 13 cu Vitesse: 12 cu Twente; 6 cu Nijmegen. Lasand la o parte meciul cu Sporting, unde tind sa cred ca a fost o întâmplare, vedem astfel ca in nici un meci dintre celelalte nu a depășit linia de 13.5 faulturi. Sperăm ca acest lucru sa se întâmple și in acest duel, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Pontul special la pariuri se poate paria la Betano. Nu ai încă cont? Click aici pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON Bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile speciale pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in All Tips