Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Ponturi baschet : Cota de 2 de la Razvan – 02.05.2019

Continuam analiza meciurilor din play-off-ul Ligii Nationale de Baschet Masculin cu o partida destul de interesanta. BCM U Pitesti primeste vizita lui CSM Oradea intr-un meci in care echipa oaspete porneste favorita fara doar si poate. Singurul avantaj al gazdelor este publicul inimos din Pitesti care umple sala meci de meci.

Din pacate pentru un oras cu o traditie atat de importanta in sport, echipa pitesteana de baschet, desi are toti jucatorii de care ai avea nevoie pentru o finala de campionat, cel putin semifinala, este obisnuita in ultimii ani sa iasa inca din primul tur de play-off.

De ce? Buna intrebare. De cand era Hristu Sapera la carma Pitestiului au fost tot felul de interese. Interese si bisericute care au facut dintr-o echipa foarte frumoasa sa nu poata trece in fazele superioare ale competitiei.

In ceea ce-l priveste pe Florin Nini, omul este un om foarte, foarte pasionat de fenomen, se implica foarte mult cu sufletul si a facut ani la randul din Galati, o echipa cu buget redus, o echipa care putea pune probleme oricui. S-ar parea ca problema ar fi atatea finaluri de meci pierdute pe decizii neinspirate de la banca tehnica si asta a starnit nemultumiri foarte multe.

Revenind la meciurile disputate la Oradea, Pitesti a jucat bine in fiecare prima repriza. Ba mai mult, Korniienko a ratat o aruncare de 3 puncte care putea sa le aduca victoria in meciul 2.

Insa, aici intervin din nou ceea ce spuneam de tacticile gresite alese in final de tehnicianul pitestean. Nu are cum, chiar daca nu mai ai timeout, cu echipa ta in bonus la – 1, sa nu incerci o patrundere sau sa nu vina mingea la un shooter, nu la pivotul care sa iti arunce de 3.

Totodata, Oradea a scazut enorm motoarele pe final, lucru subliniat si de Cristi Achim care a subliniat ca au fost sinucigasi in atac si nu intelege caderea din ofensiva in care Oradea nu a marcat minute foarte bune.

De altfel, aici e un avantaj mare pentru Oradea. Banca tehnica care are continuitate, Cristian Achim fiind la ora asta cel mai longeviv antrenor de pe o banca tehnica din LNMB.

La capitolul romani, din nou, Oradea sta mai bine, in special prin Bobe Nicolescu, liderul unei noi generatii alaturi de Emi Cate la nationala. La capitolul guarzi stau excelent cu Richard ( cel mai bun jucator din campionatul nostru dupa parerea mea ) si Watson care poate fi folosit ca si roman.

Bishop este un jucator fantastic insa nu stiu daca e destul sa le faca fata lui Valeika, Zekovic sau Markovic.

De asemenea, Pitestiul are un complex in fata celor din Oradea. Aproape oriunde si oricand s-au intalnit, oradenii au dispus de pitesteni fara mari emotii in istoria recenta.

Incredere/Miza : 7/10

CITESTE SI

More in All Tips