Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Ponturi baschet : Doua meciuri pentru cota 2 – 05.08.2020

Ponturi baschet : Doua meciuri pentru cota 2 - 05.08.2020

Ponturi baschet : Doua meciuri pentru cota 2

NBA-ul este destul de ciudat in aceste zile. Cu rezultate cel putin surprinzatoare, acest final de sezon regulat pare tot mai greu de prezis. Spre exemplu, ieri, Nets a reusit sa o invinga pe Bucks. Si asta nu ar fi fost o problema daca cei din Brooklyn aveau tot lotul valid, daca jucau cu Irving, Durant..

.. insa n-au facut-o. Ba mai mult, au avut solutii de avarie pe toate posturile si chiar si asa au reusit sa castige partida, 119-116.

Mizam pe echipe care au nevoie de victorie

Cred ca cel mai mult am vorbit de Memphis Grizzlies in aceasta perioada. Si chiar ei au dezamagit cel mai tare cand vine vorba de echipa sau statistici individuale. Doar cu infrangeri in Bubble, chiar nu isi mai permit vreun pas gresit.

Au in fata o echipa din Utah destul de oscilanta, fara mare motivatie in acest meci. Deja calificata in play-off, cei de la Jazz pot aborda fiecare meci precum au facut-o cei de la Bucks aseara : cu starurile pe teren in prima si apoi sa-i odihneasca.

Ponturi la pariuri din NBA

Ponturi baschet : Doua meciuri pentru cota 2 – 05.08.2020 – Valanciunas poate fi cheia meciului de astazi

Nu incape indoiala ca Morant si Jackson si-au facut treaba pana acum. Insa o echipa este formata din mai mult de 2 jucatori. Astazi au una din ultimele sanse sa arate ca locul ocupat pana acum in clasament nu este intamplator. Cu inca o infrangere aici, lucrurile se vor complica destul de mult pentru cei de la Grizzlies.

Recomandare : Memphis + 9.5 puncte, prelungiri incluse @ 1.42 / Betano

In al doilea meci al zilei, Spurs se dueleaza cu cei de la Denver Nuggets. Echipa lui Jokic & Co vine dupa un meci castigat vs Thunder in care au avut de tras destul de mult, au castigat abia in prelungiri, 121-113.

Vorbim aici de o echipa din San Antonio care arata binisor. Spre exemplu, in ultimul meci, vs 76ers, meci pierdut cu 130-132, echipa lui Gregg Popovich a facut fata Philaldelphiei fara jucatori importanti : Aldridge, Belinelli sau Lyles. Daca italianul este posibil sa revina astazi, starul echipei, LaMarcus Aldridge, este in continuare indisponibi.

Spurs inca spera la play-off si acest lucru trebuie sa se vada inca din partida de astazi. Nuggets nu au vreo motivatie speciala, deci, chiar daca vor castiga, cred ca nu o vor face-o la mai mult de 10 puncte.

Recomandare : Spurs + 10.5 puncte @ 1.42, prelungiri incluse / Betano

Cota totala a acestei duble este de 2.02, la Betano.

Increderea pentru aceasta dubla : 7/10

Acest proiect face parte din ” Play-off Bubble NBA “, statistica o puteti regasi aici.

Vrei sa joci si tu aceasta dubla de cota 2.02? Esti doar la un pas distanta, click aici, incaseaza BONUSUL la prima ta depunere ! Pariaza responsabil !

 

CITESTE SI

More in All Tips