Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Ponturi baschet : Punctele pot fi profitabile din nou – 01.08.2020

Ponturi pariuri NBA

Ponturi baschet : Punctele pot fi profitabile din nou – 01.08.2020

Ieri am reusit sa inverzim o cota de 1.66 fara mari probleme. Trail Blazers si Grizzlies au facut spectacol intr-un meci care a ajuns in prelungiri.

Ei bine, azi, in primul meci al zilei, se intalnesc doua echipe deja calificate in play-off : Denver Nuggets si Miami Heat. La origine sunt doua echipe care oricand se pot apara mai intens decat majoritatea echipelor din liga. Tousi, sa fie aceasta miza reala intr-un meci fara prea mare importanta?

Deja am vorbit in mai multe materiale ca niciuna dintre echipe nu va incerca in mod deosebit sa castige cu orice pret partida, asta daca esti calificat in play-off. Cauti sa-ti exersezi schemele de joc si mai apoi sa castigi daca se poate.

Avand in vedere ca nu ai avantajul terenului propriu, orice loc ocupat in play-off nu iti aduce mare avantaj. Singurul avantaj care ti-l poate aduce este acela de a evita o echipa care are sanse la trofeu, asta daca esti in a doua parte a clasamentului play-off-ului.

Denver Nuggets

Denver este una din cele mai dezavantajate echipe care joaca in turneul final de la Orlando. Am vorbit aici de avantajul pe care cei de la Nuggets il au pe teren propriu datorita altitudinii.

Fara acesta, Nuggets se vede nevoita sa apeleze la toate armele pentru o prezenta cat mai sus in acest turneu final. Faptul ca l-au adus pe Bol Bol ( foto jos ) ma incanta. Fiul mult mai celebrului Manute Bol se misca foarte bine dupa accidentarea care l-a tinut departe de parchet.

Bol Bol Nuggets

Ponturi baschet : Punctele pot fi profitabile din nou – 01.08.2020 – Bol Bol este o achizitie excelenta pentru Nuggets

Cel mai important avantaj al celor de la Nuggets este ca toti oamenii mari ( cu exceptia lui Bol ) pot juca aproape pe orice post ( Nikola Jokic poate juca chiar si pe 1-2 daca este nevoie si asta s-a vazut in mai multe partide de pregatire ).

Sa nu uitam ca Porter care vine de pe banca putea fi ales lejer cu o optiune mult mai buna in draft. Totusi, problemele de la spate au facut ca acesta sa nu fie ales in Top 3. Da, chiar cred ca avea potential de Top 3 si daca ramane sanatos, Nuggets a facut o treaba excelenta selectandu-l.

Miami Heat

Heat poate pune probleme oricui, asta e un lucru CLAR. Adebayo va avea un duel super interesant sub panou cu Jokic, Plumlee si/sau Bol in timp ce Jimmy Butler este pregatit sa dovedeasca de ce este numit Jimmy ” Buckets „.

Jimmy Butler ponturi pariuir Heat

Ponturi baschet : Punctele pot fi profitabile din nou – 01.08.2020 – Jimmy Butler poate fi un jucator decisiv pentru Heat

De pe banca vin jucatori experimentati. Crowder, Haslem sau Iguodala, jucatori care oricand pot face diferenta, sunt prezenti pe banca celor de la Heat.

Au castigat o singura partida din 3 in pre-sezon, 104-98 cu Kings. Oricum, repet, acele partide au fost lipsite de vreo importanta, cel mai important era sa nu fie vreo accidentare dupa acele meciuri.

Concluzii

Heat si Nuggets ar trebui sa lase putin garda jos in acest meci. Jucatorii ar trebui, teoretic, sa actioneze putin la statisticile individuale. Da, clar, nu vom avea un meci cu 270 + puncte precum a fost cel de aseara dintre Portland si Memphis insa linia de over pare destul de buna.

Fara vreo miza speciala in acest meci, cele doua echipe vor intra pe parchet cu gandul de victorie. Daca se poate acest lucru, foarte bine. Daca nu, iar foarte bine.

Cred ca linia de puncte oferita de Betano de 206.5 puncte la o cota de 1.61 pare destul de buna si putem profita de ea.

Incredere meci : 7/10

Acest meci face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble „. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Recomandare : Peste 206.5 puncte, prelungiri incluse / 1.61 la Betano unde poti incasa un SUPER BONUS LA PRIMA TA DEPUNERE

CITESTE SI

More in All Tips