Connect with us

All Tips

Ponturi fotbal Dusseldorf vs Nurnberg – Bundesliga – 23.02.2019

Sambata, 23 februarie, de la ora 19:30, pe “Espirit Arena” are loc confruntarea echipelor care au promovat, Dusseldorf vs Nurnberg, aceasta intalnire urmand sa faca parte din runda cu numarul 23.

Dupa un inceput de sezon foarte greu, aflandu-se multe etape pe loc de retrogradare, Fortuna Dusseldorf a reusit ca incet si sigur sa se indeparteze de zona rosie si acum sa se afle pe locul 12, cu 25 de puncte, la zece lungimi peste prima formatie care se afla pe loc ce o poate trimite in Zweite Bundesliga. In runda anterioara s-a vazut ca nu poate tine pasul cu echipele care vor sa prinda editia viitoare a cupelor europene, ea pierzand cu 0-2 in deplasarea de la Leverkusen, la finalul meciului avand 16% posesie. Acasa situatia pare ca sta diferit, in trei din ultimele patru dueluri avute pe “Espirit Arena” a oferit jocuri solide, castigand fara drept de apel.

Echipa probabila Dusseldorf: Rensing – Ayhan, Hoffmann, Kaminski – Zimmermann, Stöger, Morales, Fink (c), Gießelmann – Lukebakio, Karaman

Nurnberg a reusit ca in etapa trecuta sa fie parte care relanseaza campionatul, reusind sa o tina in sah pe Borussia Dortmund, liderul actual al Bundesligii, 0-0 fiind scorul final. Partea mai putin buna este ca nu reuseste sa castige, ultima data cand a facut asta intr-un meci de campionat a fost pe 29 septembrie 2019, intr-un 3-0 chiar contra celor de la Dusseldorf. Totusi, prestatia ei se reflecta prin prisma clasamentului, iar Nurnberg se afla acum pe locul 18, ultimul, cu 13 puncte, la cinci lungimi in spatele primului loc care asigura salvarea de lar retrogradare. De asemenea, 11 dintre aceste puncte au venit cu ea jucand acasa, deplasarile au fost mai mult antrenamente cu public, drept pentru care inca nu a castigat in astfel de partide.

Echipa probabila Nurnberg: Mathenia – Valentini, Mühl, Ewerton, Leibold – Petrak – Kubo, Löwen, Behrens, Pereira – Zrelak

In ultimele lor cinci dueluri directe am avut mereu o castigatoare si s-au dat cel putin doua goluri din partea acesteia, ceea ce pare sa o puna mai mult in valoare pe Dusseldorf, echipa care a castigat trei din ultimele patru meciuri avute acasa. Inca in cautarea primului succes din deplasare, cred ca Nurnberg o sa aiba mult de asteptata pana sa reuseasca acest lucru, pentru ca ofera un joc dezamagitor si cu ajutorul caruia nu cred ca poate sa faca mai multe in meciul de sambata.

Pronosticul nostru pentru Dusseldorf vs Nurnberg: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet

CITESTE SI

More in All Tips