Connect with us

All Tips

Ponturi hochei Cleveland Monsters vs Toronto Marlies – AHL

Ponturi hochei Cleveland Monsters vs Toronto Marlies – AHL

În această noapte, începând cu ora 02:00, Cleveland Monsters-Toronto Marlies. Duel din cadrul competiției American Hockey League (AHL).
Informații meci:

Toronto Marlies a surprins în acestă stagiune într-un mod negativ proprii suporteri.
După cele 41 de confruntări susținute, Toronto se află pe a 11-a poziție în Conferința de Est, cu 46 de puncte.
Timp în care au reușit să marcheze 135 de goluri, iar partea defensivă a fost străpunsă de 132 de ori.
Marines traversează una dintre cele mai proaste perioade ale sale. Acumulând doar două victorii în ultimele 11 confruntări.

În ultimul duel din conferință, oaspeții au cedat complet, pierzând cu scorul de 7-3, împotriva celor de Chekers. Schmaltz, Elynuik și Agostonino reușind să schimbe pentru echipa vizitatoare tabela de marcaj.

În acest duel, responsabil cu menținerea buturilor intacte a fost Woll, portar fără prea mare experiență.

De această dată, Woll va fi cel care va ocupa banca de rezerve. Așadar, șansele să-l vedem pe finlandezul Kaskisuo titular sunt foarte mari. Acesta fiind un portar destul de decent pentru meciurile din AHL.

În această stagiune, Kaskisuo deține un procentaj de 88,88%, aproximativ 3,18 goluri încasate pe fiecare meci.

Agostino, atacant cu experiență și în marile dueluri din NHL este cel mai bun marcator al celor de la Toronto. Reușind până în prezent 20 de goluri și 13 pase decisive.
Bracco, Aberg și Liljegren sunt alți jucători care pot oricând pune în pericol buturile apărate de Kivienieks. Cei 3 reușind împreună să acumuleze 88 de puncte.

Dețin o medie de 3,30 goluri marcate pe fiecare meci, în timp ce partea defensivă cedează de 3,37 ori.
În 7 din ultimele 8 confruntări, Toronto a marcat minim 3 goluri.

Oaspeții de astăzi nu se află nici pe departe pe o poziție concludentă cu adevărata lor valoare. Aceștia deținând unul dintre cele mai importante loturi din AHL.

În această seară, Toronto are parte de o confruntare aparent facilă, împotriva celor de Monsters. Echipă extrem de modestă chiar și pentru acest campionat. Nu este de mirare că ocupă penultima poziție în clasament, cu 40 de puncte.
Așa cum am spus, Marliens nu sunt deloc o formație care să reflecte realitatea față de poziția ocupată în prezent.

Pentru a spera și în acest sezon la primele locuri din competiție, Toronto are nevoie de un joc impecabil. Atât ofensiv, cât și defensiv. O pot demonstra chiar în această noapte.
Contrar parcursului pe care îl deține, consider că, oaspeții vor reuși să modifice de minim 3 ori tabela de marcaj. Pronostic câștigător în 13 din ultimele 17 confruntări directe.

Acest pronostic se poate paria la NetBet! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                              foto: TSN

CITESTE SI

More in All Tips