Connect with us

All Tips

Ponturi NBA – Mizam pe interceptii – 03/08/2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA – Mizam pe interceptii – 03/08/2020

Chiar daca sortii nu ne-au suras ieri si am pierdut recomandarea cu o secunda inainte de final, proiectul NBA Play-Off Bubble continua.

Pana in octombrie veti regasi pe site analize si recomandari din NBA si cand tragem linie, proiectul trebuie sa fie verde.

Revenim la recomandarea de astazi, spre deosebire de celelalte, cand analizam ambele echipe, de data aceasta vom fi putin mai scurti si trecem direct in subiect cu pariul special oferit de Betano.

Ja Morant trebuie sa fie la capacitate maxima sau Grizzlies se duce in jos

Am vorbit de Grizzlies in multe randuri in recomandarile din NBA. De data aceasta voi miza pe un singur jucator. Ja Morant, rookie of the year probabil al sezonului regulat, parca nu a fost la capacitate maxima pana acum, in Bubble.

Ponturi NBA

Ponturi NBA – Mizam pe interceptii – 03/08/2020 – Ja Morant este un jucator decisiv pentru Memphis

Cu un NOP care nu isi mai permite vreun pas gresit, Memphis se simte si ea amenintata. Fara victorie pana acum in Bubble, Morant & Co nu concep sa nu castige astazi. Le va fi greu. Vor disputa aceasta partida la 24h de la ultima, infrangerea cu Spurs, 106-108.

Astfel, Ja Morant va trebui sa produca si din punct de vedere defensiv daca Memphis vrea ceva in acest meci. Am gasit o linie foarte interesanta la Betano. Minim o interceptie pentru conducatorul de joc american la o cota de 1.67.

Pariul il puteti regasi la ” Speciale Jucatori  ” – Ja Morant Total Interceptii 1 +.

Acum, din punct de vedere statistic, pariul ar fi undeva la 60-70 % sanse de reusita. 0.9 / meci este cifra pe care o are Ja in dreptul interceptiilor / meci. 

Totusi, vorbim de match-up-ul in sine. Intr-un ritm rapid, cu o echipa care pierde multe posesii, aici vorbim de Pelicans, cred ca Morant are sanse mari sa intercepteze cel putin o minge in acest meci.

Fiind o speciala de ordin individual, nu vom miza foarte mult.

Increderea pentru acest meci este de 6/10.

Statistica NBA Play-off Bubble o puteti regasi aici.

Recomandarea pentru acest meci : Ja Morant Total Interceptii 1 + la o cota de 1.67 . Vrei sa pariezi si tu aceasta recomandare? Click AICI si o poti face cu un SUPER BONUS la prima ta depunere

 

CITESTE SI

More in All Tips