Connect with us

All Tips

Ponturi NBA : Spurs are doar varianta victoriei – 02.08.2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Spurs are doar varianta victoriei – 02.08.2020

Ieri am reusit din nou sa inverzim meciul zilei din NBA si acest lucru nu face decat sa ma bucure.

Astazi, in al 3-lea meci al zilei, San Antonio Spurs cauta cu disperare victoria. O infrangere aici ar insemna ca sansele acestora tind spre 0. Nu le va fi deloc usor, au in fata o echipa tanara si ” flamanda ” de marea performanta.

San Antonio Spurs

SAS si-a modificat filosofia de joc de ceva timp. Departea de acea echipa a lui Gregg Popovich cu Parker, Ginobili si Duncan care avea un stil de joc atat de frumos ofensiv cat si o intensitate nebuna in aparare.

Momentan, Spurs joaca un run&gun care s-ar putea sa le convina de minune celor din Memphis. Fara cel mai important jucator, LaMarcus Aldridge, cei din San Antonio isi pun toate sperantele in DeRozan. Au debutat cu succes in Bubble, 129-120 in fata celor de la Sacramento Kings.

Cu un tempo rapid de joc, SAS va cauta sa ii surprinda prin actiuni rapide menite sa fie replici imediate ale atacurilor scurte ale celor din Memphis.

Memphis Grizzlies

Grizzlies este o echipa laudata si asta pe buna dreptate. Jocul acestora este unul foarte placut ochiului si inca se afla pe un loc de play-off. Insa pana cand?

Au pierdut acel thriller cu Trail Blazers dupa ce au avut jocul in mana : 135-140, meci castigat de Portland in prelungiri.

Din punct de vedere valoric sunt peste SAS insa, atentie, o infrangere aici ar insemna ca Grizzlies ar incepe sa aiba emotii mari pentru locul de play-off. Si o echipa cu Morant ( foto jos) , Jackson Jr sau Valanciunas nu ar trebui sa NU fie acolo in play-off.

Ponturi NBA Grizzlies Spurs

Ponturi NBA : Spurs are doar varianta victoriei – 02.08.2020 – Morant este unul din jucatorii exponentiali de la Memphis

Atata timp cat Jackson Jr ( 33 de puncte vs Blazers ) si Morant ( 22 de puncte, 11 pase decisive in ultimul meci ) isi vor face ” prezenta ” si in acest meci, cred ca Memphis porneste clar cu prima sansa.

Concluzii

Pe cat de tare porneste Memphis cu prima sansa, pe atat nu trebuie sa uitam ca SAS este condusa de Gregg Poppovich, un antrenor caruia nu ii place deloc sa piarda.

Una peste alta, nicio echipa nu sta bine din punct de vedere defensiv. Si la urma urmei, vorbim de un meci in care orice punct conteaza. Nu m-ar mira sa fie echilibrat si pe final sa avem parte de foarte multe libere.

Nicio echipa nu concepe sa piarda, de aceea, overul pare optiunea cea mai viabila in aceasta intalnire.

Merg pe un over 231.5 la o cota de 1.65 la Betano. Desi aparent pare foarte mare linia, acest meci ar trebui sa fie un spectacol.

Acest meci face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble “. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Increderea pentru acest meci este de 7/10.

Recomandare : Over 231.5 puncte, prelungiri incluse. Pariaza acum aceasta recomandare si incaseaza un SUPER BONUS LA PRIMA TA DEPUNERE !

CITESTE SI

More in All Tips