Connect with us

All Tips

Ponturi NFL Draft – Pariu special pentru prima runda de Draft – 25.04.2019 – Vlad

NFL Draft - GnTTIPS

Ponturi NFL Draft – Pariu special pentru prima runda de Draft – 25.04.2019 – Vlad

Avem 3/3 meciuri ale noptii castigate in NBA in ultimele articole insa cum eu sunt pe drumuri (momentan in tren spre Bucuresti, de la Timisoara) si apoi urmeaza o calatorie cu avionul, de abia am reusit sa incropesc si acest articol.

Voi incerca sa postez cat mai des din vacanta, insa nu va vreau sa fac nicio promisiune de care nu ma pot tine (habar nu am cum vor fi conditiile cu internetul in Turcia).

Pozitia de Running Back este una vitala in NFL:

  • Prima data cand am vazut aceasta linie, am fost socat, va spun sincer. Mi se pare absurd ca una din cele mai importante pozitii dintr-o echipa sa nu fie deloc draftata in primul tur (adica primele 32 de selectii).
  • Anul acesta, majoritatea mock draft-urilor realizate de expertii din Statele Unite indica faptul ca maxim un singur Running Back va fi ales. Spre fericirea noastra, majoritatea indica ca acest lucru se va intampla si tot asta cred si eu.
  • Este vorba despre Josh Jacobs, cel care in colegiu a reusit sa se afirme la Alabama, chiar in ultimul an al sau si care a intors multe priviri din partea echipelor. Dupa plecarea lui Marshawn Lynch de la Raiders (si-a anuntat retragerea), Raiders sunt oarecum obligati sa drafteze un RB. Avand in vedere ca detin cel mai probabil 3 alegeri in Turul 1, acest lucru ne bucura. Vor allege cu numarul #24 si apoi cel mai probabil cu #27 (daca Jacobs e sa fie ales, va fi ales in intervalul 24-27).
  • Pe pozitia #25, se afla cei de la Eagles, care de asemenea si-a exprimat interesul, iar Indianapolis Colts, in ultimele zile au avut numai cuvinte de lauda pentru Jacobs si au declarant ca este un RB complet, care seamana cu Alvin Kamara.

sursa foto: nfl.com

Pariul se gaseste la Unibet -> Fotbal american -> Antepost -> NFL Draft. Poti paria fara niciun risc daca apesi pe butonul de mai jos. Iti punem la dispozitie pentru primul pariu 250 RON fara risc.

PLASEAZA ACUM  PARIUL CU 250 FARA NICIUN RISC>>>

CITESTE SI

More in All Tips