Connect with us

All Tips

Ponturi pariuri Crystal Palace vs Watford – Premier League – 12.01.2019

Sambata, incepand cu ora 17:00, la Londra, pe “Selhurst Park”, are loc ponturi pariuri Crystal Palace vs Watford, un duel din etapa cu numarul 22 din Premier League, cel mai puternic campionat din Europa.

Crystal Palace a inceput cum nu se putea mai bine acest an, in decurs de doua meciuri, disputate in competitii diferite, a reusit sa obtina doua victorii de moral. Avandu-l pe acelasi Roy Hogdson pe banca, “vulturii” londonezi nu au avut mila in chiar a doua zi a anului, atunci cand au stiut foarte bine sa puna problema meciului de la Wolverhampton, castigand cu 2-0. Ambele goluri au venit tarziu, dupa minutul 80, atunci cand Jordan Ayew si Luka Milivojevic au inscris, iar echipa lor s-a depins de zona rosie, in prezent aflandu-se pe treapta a 14-a, cu 22 de puncte. Cu o formula inedita, Palace a mai reusit o victorie, la finalul saptamanii trecute, atunci cand s-a impus cu 1-0 in fata celor de la Grimsby, calificandu-se in saisprezecimile Cupei Angliei.

Watford continua si ea in Cupa Angliei, unde a reusit ca la finalul saptamanii trecute sa castige cu 2-0 in fata celor de la Woking, o echipa din ligile inferioare. A fost un rezultat care a mai ridicat putin presiunea de pe umerii antrenorului iberic, Javier Garcia, dar se stie foarte bine ca o clasare cat mai sus in Premier League este miza cea mai mare. Acolo lucrurile sunt inca in desfasurare, pentru ca sunt putine puncte intre cateva echipe, astfel, pentru moment se afla pe locul 8, cu 29 de puncte, dar un eventual esec, coroborat cu rezultate bune ale urmaritoarelor, ar schimba clar situatia si presiunea revine din nou in sanul echipei de pe “Vicarage Road”.

Crystal Palace nu a facut deloc meciuri solide pe terenul propriu, ba din contra, as putea spune ca tot ce s-a intamplat a fost imprevizibil. Totusi, un element comun a fost lipsa spectacolului, un singur meci din zece s-a incheiat cu cel putin trei modificari de scor si acela a fost un egal cu o alta echipa din Londra, Arsenal. Tinand cont de locul de desfasurare al meciului si de cum s-au desfasurat meciurile sustinute de Crystal Palace pe “Selhurst Park”, la acelasi lucru ma astept si acum, convins fiind de deplasarile lui Watford si ele lipsite de substanta.

Pronostic ponturi pariuri Crystal Palace vs Watford: sub 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in All Tips