Connect with us

All Tips

Ponturi speciale la pariuri – 03.10.2021

Ponturi speciale la pariuri – 03.10.2021

Ponturi speciale la pariuri – 03.10.2021 vine de la confruntarea dintre Liverpool si Manchester City. Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30 si face parte din etapa a 7-a din Anglia Premier League. În acest articol unde am decis sa va ofer două recomandări interesante, una propusă de mine și cealaltă propusă de colegul meu Gabriel.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Man. City peste 11.5 șuturi”, fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.72 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet. Am ales această recomandare deoarece mă aștept la un joc deschis și ofensiv din partea ambelor echipe. Astfel ma aștept să avem spectacol si nenumărate ocazii la ambele porți, iar un astfel de pariu era musai de luat în calcul.
Statistic vorbind, în acest sezon, în cele 10 meciuri jucate, Man. City a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 18 cu PSG; 15 cu Chelsea; 26 cu Wycombe; 16 cu Southampton; 17 cu Leipzig; 25 cu Leicester; 25 cu Arsenal; 16 cu Norwich; 18 cu Tottenham; 12 cu cu Leicester.
Vedem astfel că în toate meciurile prezentate mai sus, echipa lui Guardiola a depășit linia de 11.5 șuturi setată azi de Unibet. Cu orice echipă ar juca „Cetățenii” își creeaza extrem de multe ocazii, prin jocul sau de posesie și direct pe poarta adversarilor.

Joacă și tu pariul special la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 300 RON bonus la prima depunere.

Colegul meu Gabriel a decis sa ma ajute de aceasta data si ne propuna la randul lui un pariu deosebit. Asadar, avem un BetCombo in cota 2.20 plasat la Betano.

Poate va intrebati ce este ala BetCombo si cum putem profita de urma acestei optiuni. Sunt sigur ca foarte multi dintre voi stiu despre pariurile combinate. Cei de la Betano ne ofera sansa de a forma acest BetCombo incredibil de interesant pentru partida dintre Liverpool vs Manchester City.

Pe langa pariurile speciale din oferta Betano, putin mai jos gasiti si optiunea de BetCombo pe care o puteti activa. De acolo puteti incepe sa formati un pronostic dupa bunul plac. Putin mai jos o sa gasiti o cota de 2.20 pentru confruntarea zilei din Premier League.

More in All Tips