Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

Betano

50 Rotiri Gratuite

+ 50 Lei Pariu Gratuit

previous arrow
next arrow

All Tips

Premier League: Cota 2 din fotbal 03.01.2023

Premier League: Cota 2 din fotbal 03.01.2023

Salutare tuturor prieteni! Intram cu mult entuziasm in noul an 2023 si cu siguranta daca suntem optimisti toate lucrurile bune se vor intampla. Incepem cu cel mai puternic campionat din lume si anume Premier League. De acolo am selectat doua evenimente pentru a forma cota 2 din fotbal ce se va baza pe numarul de goluri.

Desigur, in anul 2023 o sa incepem direct cu stabilirea bugetului si o sa ne trasam cateva sarcini. Este foarte important sa ne gestionam corect bugetul si sa jucam fix cat ne permite. Pentru fiecare bilet miza o sa fie intre 8 & 10%, insa daca cotele sunt si mai mari putem diminua. Pentru astazi o sa luam in calcul doua partide din Premier League. Cota de pe bilet este una decenta, avand in vedere numarul de selectii, 2.36 mai precis, insa o sa ne folosim de bonusul oferit de platforma Las Vegas.

Cota 2 din fotbal – 20% bonus avantaj

Leicester vs Fulham

  • Leicester a incheiat anul 2022 cum nu se putea mai rau – pierzand ambele runde de campionat. De Boxing Day, „vulpile” au primit vizita celor de la Newcastle. A fost un recital din partea oaspetilor, care s-au impus cu scorul de 3-0.
  • In ciuda ultimelor evolutii, Leicester este favorita astazi. Totusi, nu ma astept ca formatia gazda sa domine – tinand cont de faptul ca exista si probleme medicale, iar banca de rezerve arata destul de modest. Drept urmare, ma astept ca si Fulham sa profite de aceste probleme.

Arsenal vs Newcastle

  • Acum 2-3 ani, Arsenal vs Newcastle era fie un duel de mijlocul clasamentului, fie unul din zona Europa League. Acum insa, putem considera aceasta partida drept una ce conteaza pentru titlu.
  • Desi pare o nebunie, Newcastle intra in cursa pentru primul loc – daca reuseste o surpriza la Londra. De partea cealalta, „tunarii” vor sa reduca lupta la titlu in doi si sa o elimine pe Newcastle. Avand in vedere forma celor doua echipe, ma astept sa avem parte de un meci disputat.
Deschide acum un cont & incaseaza bonusul de bun venit oferit de platforma Las Vegas. De asemenea, ai acces la sectiunea „Ponturile zilei”, acolo unde o sa gasesti bilete recomandate de GnT Tips. Pariaza biletul de astazi cu 20% bonus avantaj, Bafta multa tuturor!

More in All Tips