Connect with us

All Tips

Recomandarea Zilei din NHL 27.01.2020

Recomandarea zilei din NHL

În această noapte, începând cu ora 03:00, Bridgestone Arena este gazda confruntării dintre Nashville Predators-Toronto Maple Leafs. Duel din cadrul primului eșalon de hochei american (NHL).
Informații Predators:

După cele 47 de dueluri susținute în acest sezon, Nashville ocupă a 12-a poziție în Conferința de Vest. Acumulând până în prezent 51 de puncte. Timp în care au marcat 156 de goluri, iar defensiva a cedat de 154 ori.

În această stagiune, prădătorii au realizat 19 victorii, 10 remize și 18 înfrângeri.
Traversează o perioadă decentă, obținând 4 victorii în ultimele 8 confruntări oficiale. Din cele 8, 5 s-au încheiat cu un număr de minim 6 schimbări de tabelă.

Vin după o victorie extrem de muncită, scor 2-1, împotriva celor de la Buffalo Sabres.
După expirarea timpului de joc din alocat primei reprize, tabela urma să îndice scorul de 0-1, avantaj Sabres.
Însă, Nashville a reușit să restabilească egalitatea destul de repede, Johansen marcând în minutul 6, iar scorul avea să devină 1-1.
Jocul pe care cele două echipe îl prestau, părea să anunțe deciderea câștigătoarei în Over Time.
Însă, în minutul 14 al celei de-a 3-a reprize de joc, Smith reușește să străpungă buturile echipei apărate de Ullmark.
În ultimele două minute de joc, Buffalo a avut o șansă foarte mare de a marca. Însă, Pekka Rine a reușit să se opună printr-o intervenție fabuloasă.
Așadar, cele două puncte urmau să fie puse în contul echipei gazdă.

Pentru jocul din această seară, John Hynes nu se va putea baza pe serviciile lui Ellis și Sissons. Doi hocheiști extrem de importanți din angrenajul echipei.

Forsberg este golgheterul echipei, acumulând până în prezent 16 goluri și tot același număr de pase decisive.
Duchene, Ekholm, Bonino, Ellis și Josi sunt printre puținii jucători care oricând pot pune probleme echipei adverse. Cei 5 reușind să acumuleze împreună 161 de puncte în acest sezon.

În ceea ce privește titularizarea celui responsabil cu menținerea buturilor intacte, alegerea se va face dintre Pekka și Juuse.
Însă, datorită nivelului de dificultate pe care o reprezintă acest meci, Pekka va fi mai mult că sigur cel ales.

Finlandezul a evoluat în 29 de meciuri în acest sezon. Timp în care a acumulat un procentaj al salvărilor estimat la 89,87%. Aproximativ 3 goluri încasate pe fiecare duel.

Prădătorii dețin o medie de 3,32 goluri marcate, în timp ce partea defensivă cedează de 3,27 ori.
În 30 din cele 47 de meciuri susținute, linia de 5,5 goluri a fost depășită fără probleme.

Informații Toronto:

În ceea ce îi privește pe albăstrui, lucrurile nu stau atât de bine.

Ocupă a 10-a poziție în Conferința de Est, acumulând până în prezent 57 de puncte. Timp în care au dobândit 20 de victorii, 12 remize și 17 înfrângeri.

În această stagiune, Toronto a reușit să puncteze de 176 de ori, în timp ce buturile echipei au fost străpunse de 165 ori.

Forma de moment este una execrabilă, realizând o singură victorie în ultimele 6 confruntări oficiale. Din aceste 6 înfruntări, 5 s-au încheiat cu un număr de minim 6 goluri înscrise.

Vin după o victorie extrem de rușinoasă, scor 2-6, împotriva celor de la Chicago.
Nu sunt foarte multe de spus despre această confruntare. După prima perioadă de joc, indienii aveau să conducă pe tabelă cu scorul de 0-3. Imediat după începerea reprizei secunde, Nylander avea să reducă din diferență și să readucă în joc echipa gazdă.
Însă, speranțele de revenire nu au durat foarte mult. Toews învingându-l pentru a 2-a oară pe Andersen, iar tabela de marcaj avea să indice scorul de 1-4.
În acest meci, Toronto a reușit să mai marcheze o singură dată, prin Kerfoot, tot în perioada secundă. Însă, din păcate, prea târziu. Chicago terminând al 2-lea sfert cu un avantaj de 4 goluri, scor 2-6. Acest scor urmând să fie și rezultatul final.

La fel ca adversara de astăzi, Toronto nu se va putea pe doi jucători foarte importanți.
Canadianul Sheldon Keefe avându-i indisponibili pe Mikheyev și Rielly. Cei doi reușind în acest sezon să acumuleze împreună numai puțin de 50 de puncte.

Fără dar și poate, Auston Matthews este principalul factor de risc pentru Pekka. Americanul acumulând în acest sezon 57 de puncte, 34 de goluri și 23 de pase decisive. Acesta fiind și golgheterul albătruilor.

În urma galei All Stars care a avut loc în zilele precedente, Andersen a avut timp suficient pentru odihnă. Consider că, danezul va fi folosit în această seară între buturile echipei.

Frederik a fost titular în 39 de meciuri în acest sezon, acumulând un procentaj al salvărilor apreciat la 91%. Aproximativ 2,90 goluri încasate pe fiecare duel.

Toronto deține o medie de 3,60 goluri marcate, în timp ce buturile echipei sunt străpunse de 3,37 ori.
În 34 din cele 49 de dueluri susținute, linia de 5,5 goluri marcate a fost realizată fără probleme.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                                                                           foto: PressTV

CITESTE SI

More in All Tips