Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

All Tips

Roland Garros Ziua 4 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 30.09.2020

Promoții Pariuri Roland Garros 2020

Roland Garros Ziua 4 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 30.09.2020

Iata-ne in a patra zi de la French Open, acolo unde avem parte in continuare de multe partide extrem de importante.

Cine sunt favoritii zilei?

Daca vrem sa alegem un bilet format din favoritii meciurilor, asta din punct de vedere al cotelor, avem o oferta destul de bogata.

In prim plan pare a fi Dominic Thiem. Cu toate ca am sperat la o surpriza atunci cand Cilic a jucat cu austriacul, din pacate pentru acesta, jocul lui Dominic este fabulos pe zgura. Da de un Jack Sock cu un talent incredibil. Totusi, americanul a fost macinat de accidentari si de o neseriozitate, poate, la antrenamente. Toate acestea au facut ca Sock sa cada mult in clasamentul ATP. Acum cand joaca cu Thiem, pe suprafata favorita a austriacului, nu cred sa aiba vreo sansa.

Daca crezi ca Dominic va trece lejer de Sock, ai o cota de 1.37 la Betano, pentru 3-0 la seturi in favoarea austriacului.

Un alt favorit cert este Rafael Nadal. Intr-o infruntare cu Mackenzie McDonald, pe zgura, cred ca Nadal ar trebui sa ” nu stea la discutii ” cu americanul. Este o diferenta mult prea mare intre cei 2. In plus, daca se juca pe hard, poate puteam avea o discutie.

Insa, statistic, valoric si de orice capitol am vrea sa ne legam, nu incape indoiala ca Rafa Nadal va vrea sa castige cat mai repede aici.

Bilet tenis Roland Garros

Roland Garros Ziua 4 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 30.09.2020 – Favoritii iti aduc o cota de 1.74

Daca alegi sa joci pe acesti favoriti, cota cumulata este de 1.74, la Betano.

Posibile surprize

Pierre Hughes Herbert sa ii ia minim doua seturi lui Alexander Zverev ?

Ponturi tenis Roland Garros

Zverev este ca vinul pe parcursul unui turneu. Cu cat intra in turneu, in fazele superioare, joaca mai bine. Deseori, in primele tururi, trage foarte tare sa avanseze mai departe.

Desi nu va avea parte de suportul a mii de fani, Herbert in continuare poate sa se simta ca acasa. Chiar daca s-a axat pe cariera de dublu destul de mult, in continuare ramane un jucator de simplu care oricand poate sa ii puna probleme lui Sasha.

Totodata, sa nu uitam ca de multe ori, pe parcursul unui meci, Zverev isi pierde concentrarea si incepe cu dublele sau cu erori nefortate. Acest lucru il poate avantaja enorm pe Herbert.

Daca crezi ca Sasha va avea parte de un meci dificil si poate pierde minim doua seturi in aceasta partida, poti miza pe asta la Betano, acolo unde ai o cota de 3.75 !

Ai aflat de ultimele promotii pentru Roland Garros? Click aici si profita de ele !

More in All Tips