Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Sharks – Stormers – Meciul zilei din rugby – Mizam pe puncte

ponturi rugby

Jonsson Kings Park din Durban este gazda acestui derby dintre Sharks si Stormers in ceea ce inseamna meciul zilei din rugby.

In plina epidemie de Corona Virus in majoritatea locatilor de pe glob, rugby-ul ” mare ” nu se opreste.

Vorbim de un duel cu insemnatate imensa pentru oamenii de acolo, inca de acum o saptamana cele doua echipe se inteapa destul de tare in declaratii si asta poate insemna doar o rivalitate uriasa si un meci cu multa incrancenare.

Sursa foto : Sport24

Echipe probabile :

Sharks : Fassi – Nkosi – Am ( Capitan ) – Esterhuizen – Mapimpi – Bosch – Schreuder – Notshe – Paul – James Venter – Andrews – van Heerden – du Toit – van Vuuren – Nche

Rezerve : Burden – Schoeman – Meyer – Roets – Henco Venter – Nohamba – Ward – Tambwe

Stormers : Willemse – Leyds – Nel – Roberts – Senatia – du Pleiss – Jantjies – Augustus – du Toit – van Rhyn – Schickerling – Moerat – Malherbe – Ntubeni – Kitshoff ( Capitan )

Rezerve : Solomon – Blose – Louw – Wiese – Coetzee – de Wet – Pretorius – Petersen

Statistici H2H

17-14 pentru in favoarea gazdelor de azi.
Puncte marcate in meciurile directe : Sharks – 625
Stormers : 606

John Dobson, antrenorul celor de la Stormers, recunostea superioritatea gazdelor, forma lor de moment mai buna insa afirma faptul ca : ” Intr-adevar, faptul ca nu am jucat in ultima saptamana a fost un avantaj. Trebuie sa crestem in mai multe compartimente pana la ora jocului cu Sharks, derby-urile din Africa au tot timpul ceva aparte si trebuie sa ne ridicam la nivelul gazdelor pentru a spera la o victorie. ”

Avantajul pentru Stormers aici este faptul ca Malherbe, Moerat si du Toit revin in primul 15.

Totusi, ce este ingrijorator pentru oaspetii de astazi este defensiva. Cu toate ca armele ofensive sunt prezente si si-au incarcat bateriile in meci, defensiva inca scartaie.

Sursa foto : ABC Au

In ultimele 7 deplasari, Stormers au primit minim 24 de puncte, acest lucru ma astept sa se intample si azi in fata unei echipe care are un moral excelent si o pofta de joc fantastica.

Nu uita, pariaza responsabil!

Recomand 10 % din banca ta lunara pe aceasta recomandare. O poti gasi la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de 500 RON la prima ta depunere!

CITESTE SI

More in All Tips