Connect with us

All Tips

Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets – Ponturi hochei NHL – 03/08/2020

Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets – Ponturi hochei NHL

În această noapte, începând cu ora 03:00, Scotiabank Arena găzduiește confruntarea dintre Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets

Informații Toronto

Au încheiat sezonul pe a 8-a poziție în Conferința de Est, acumulând 81 de puncte în cele 70 de dueluri susținute. Vin după victoria din meciul de pregătire, scor 2-4, împotriva celor de la Montreal Canadiens. Mikheyev, Kerfoot (dublă) și Rielly fiind cei trei marcatori ai echipei. În acest duel, Frederick Andersen (portarul echipei) a fost folosit pentru întreaga durată a meciului. În acest sezon, danezul a fost titularizat în 52 de confruntări, realizând o medie de 2,85 goluri încasate per meci și un procentaj de 90,93% la salvări. Fără dar și poate, Frederick va fi folosit în primul meci din serie.

În ceea ce îl privește pe Andreas Johnsson, perioada de pauză nu a fost suficientă pentru recuperarea acestuia după accidentarea suferită în zona genunchiului. În acest sezon, atancatul suedez a evoluat în 43 de partide, acumulând 21 de puncte, 8 goluri și 13 pase decisive. Johnsson este singurul jucător indisponibil pentru gruparea din Toronto.

Auston Matthews este golgheterul echipei, reușind în acest sezon să marcheze de 47 de ori și să deseneze 33 de assisturi.

„Frunzele de arțar” dețin o medie de 3,4 goluri marcate, în timp ce defensiva cedează aproximativ 3,24 goluri per meci.

Informații Columbus

Jackets ocupa a 9-a poziție în Conferința de Est, fiind la egalitate de puncte cu Toronto.
Traversează sau mai bine zis traversau o perioadă modestă, având 6 înfrângeri în ultimele 9 confruntări. Timp în care au încasat numai puțin de 32 de goluri. Vin după victoria din presezon, scor 4-1, împotriva celor de la Boston Bruins. Jenner, Werenski, Nyquist și Texier fiind cei patru jucători care au reușit în acest duel să puncteze pentru Jackets.

După plecarea lui Sergei Bobrovsky la Panthers, Korpisalo și Merzlikins au fost titularizați mult mai des. Însă, niciunul nu a reușit să-și asigure o titularizare constantă. Este greu de anticipat cine va apăra poarta echipei în primul meci din serie. Personal, tind să cred că, Merzlikins pornește ușor favorit. În acest sezon, lituanianul a evoluat în 32 de confruntări, adunând o medie de 2,35 goluri încasate și un procentaj de 92,27% la salvări.

Josh Anderson, atacantul de origini canadiene este singurul jucător indisponibil pentru acest meci. În acest sezon, Anderson a evoluat în doar 26 de confruntări, trecându-și numele pe tabela marcatorilor doar o singură dată. Pentru coechipieri, acesta a oferit trei pase decisive.

Danezul Bjorkstrand este golgheterul echipei, acesta a reusit in acest sezon sa inscrie de 21 de ori si sa trimita 15 pase decisive.

Jackets deține o medie de 2,57 goluri marcate per meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ de 2,69 ori.

KEYS TO THE SERIES: Toronto Maple Leafs vs. Columbus Blue Jackets ...

Program serie Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

  • Joc 1: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs, 3 august 2020, ora 03:00
  • Joc 2: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs, 4 august 2020, ora 23:00
  • Joc 3: Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets, 6 august 2020, ora 23:00
  • Joc4: Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets
  • Joc 5: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs

Concluzie&Pronostic

Toronto pornește favorită certă în seria cu Columbus. Au avantajul terenului propriu, un portar foarte bun și dețin linii ofensive extrem de experimentate. Sunt foarte curios dacă Keefe îi va acorda minute tânărului Nick Robertson. În vârstă de 18 ani, americanul a evoluat până în prezent la formația Peterborugh Petes, acolo unde a adunat în acest sezon 86 de puncte în doar 43 de meciuri jucate, 55 de goluri și 31 de pase decisive.
Pentru primul joc din serie, am ales să investesc în victoria celor de la Toronto, la o cotă de 1,60 oferită de Betano

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in All Tips