Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Tripla zilei de la Superbet – 25.07.2020

Superbet Recenzie

Tripla zilei de la Superbet – 25.07.2020

Oferta destul de bogata si astazi si trebuie sa profitam de ea. Superbet ne ofera foarte multe optiuni pentru meciurile ramase de jucat din campionatele importante. Am ales 3 selectii pentru tripla zilei de la Superbet – 25.07.2020

Astfel, avem 2 meciuri din fotbal si unul din tenis.

Incepem cu cel de pe meleagurile noastre, cel dintre Academica Clinceni si Poli Iasi.

Moldovenii nu isi mai permit pasi gresiti

E drept, nu se stie ce se va intampla pana la acest final de play-out, daca se va ingheta, daca nu. Insa, ce este cert, este faptul ca Iasi va cauta victoria aici. Orice alt rezultat ar insemna un esec. Inca pe un loc care nu ii asigura aparitia pe prima scena a fotbalului romanesc in sezonul viitor, Iasul are nevoie de puncte.

Desi toata lumea o vedea pe Clinceni ca o victima sigura in acest sezon, iata ca echipa lui Poenaru, aflata acum la 29 de puncte, este foarte aproape de inca un sezon de Liga 1.

Cred ca orice punct conteaza pentru echipa gazda si nu vad cum vreuna din echipe ar risca inca de la inceputul partidei.

Mizez pe maxim un gol in prima repriza la o cota de 1.36 

Napoli – Sassuolo – se respecta istoria ultimelor meciuri?

Ponturi pariuri Napoli Sassuolo

Tripla zilei de la Superbet – 25.07.2020 – Napoli cauta victoria cu orice pret

Serie A s-a transformat destul de mult in ultimul timp. Departe de fotbalul tacticizat de altadata, meciurile dintre echipele din Serie A s-au transformat in meciuri spectaculoase.

De altfel, cred ca ambele echipe au uitat de cand nu au mai avut un meci in care sa nu primeasca sau sa nu marcheze.

Oaspetii de astazi sunt fara obiectiv insa joaca de placere si asta se vede in fotbalul prestat. Meciuri spectaculoase, au reusit sa o incurce pe Milan.

De partea cealalta, Napoli pare intr-un regres si orice alt rezultat decat victoria astazi ar insemna ca sansele pentru un loc european sunt aproape de 0.

Cu o echipa gazda care va domina inca de la inceput si o echipa oaspete care stie arma contraatacului, consider ca cel mai bun pronostic aici ar fi de 3+ la o cota de 1.47.

Ultimul meci este cel dintre Bencic si Teichmann. Meciul se va juca in sistemul Fast4.

Clar, vorbim de o favorita certa : Belinda Bencic. Desi este o partida cu caracter mai mult amical, Bencic este jucatoarea clar mai valoroasa.

Da, daca se juca pe zgura, probabil vorbeam de alte cote si Teichmann ar fi putut compensa pe alocuri. Insa, vorbim de o partida pe hard si cred ca Belinda are avantajul clar aici.

Mizez pe o victorie a Belindai Bencic la o cota de 1.30

Cota totala a biletului este de 2.59 la Superbet.

Daca vrei sa joci acest bilet in agentei, codul biletului este : 991V-KWYB8W

Daca vrei sa il joci online, fa-o acum si profita de BONUSUL considerabil pe care Superbet ti-l ofera la depunere !

 

CITESTE SI

More in All Tips