Antepost pe Europa League de la Andrei – 04.07.2019

LYON, FRANCE - MAY 16: A detailed view of the trophy ahead of the UEFA Europa League Final between Olympique de Marseille and Club Atletico de Madrid at Stade de Lyon on May 16, 2018 in Lyon, France. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

În această seară, cu start de la 20:30, se vor disputa retururile preliminariilor Europa League.

Mi-a fost destul de greu să propun un pronostic pentru aceste meciuri.Majoritatea echipelor vin de pe tărămuri necunoscute pentru pariori, iar informațiile se găsesc extrem de greu.Totuși, cu ajutorul rețelelor de socializare am reușit să găsesc informațiile dorite.Nu sunt foarte multe de spus în ceea ce le privește.Nivelul fotbalistic este sub mediocru, dar profitabil.Și când spun profitabil, mă gândesc la goluri.

Aceste echipe nu știu ce este aceea organizare în teren, Tre Fiori și Niedercorn sunt doar două dintre puținele exemple.

Superbet ne pune la dispoziția o linie destul de interesantă, zic eu.Această linie se bazează pe numărul total de goluri înscrise în cele 6 confruntări de astăzi.În meciurile tur am avut parte de 19 goluri înscrise, dar atenție, aceste 19 goluri s-au dat în toate cele 8 confruntări din această fază.După ce am văzut cum se comportă aceste echipe pe teren am ales să mizez pe un număr de cel puțin 16 goluri marcate.