ARSENAL – CHELSEA: primesti 25 RON cadou pentru fiecare gol marcat in meci

Atractia principala de miercuri seara, 3 Ianuarie 2018, este fara doar si poate confruntarea dintre Arsenal si Chelsea, din cadrul celei de-a 22-a etape din Premier League. Lupta pentru Top 4 este foarte stransa si in acest an, asa ca orice punct este crucial pentru cele doua tabere.

Venim cu prima super promotie din noul an, astfel ca daca pariati pe acest meci, veti primi cate 25 RON pentru fiecare gol marcat in derby-ul Londrei.

Pentru a primi cate 25 RON pentru fiecare gol marcat in acest meci, trebuie sa plasati minimum 100 RON pe derby, pe piata 1X2.

Daca aveti contul deschis in euro sau lire, in loc de RON, trebuie sa plasati minimum 20 euro/lire, iar pentru fiecare gol se acorda 5 euro/lire.

CUM PARTICIPI LA PROMOTIE (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional. Daca ai deja cont, te loghezi in contul tau (pot participa si jucatorii vechi).
  2. Pariaza cel putin 100 RON pe meciul ARSENAL – CHELSEA (pe piata 1X2). Odata ce ati plasat un pariu in valoare de minimum 100 RON, veti primi apoi cate 25 RON pentru fiecare gol marcat in acest super derby din Premier League.

[su_button url=”/arsenalchelsea-25ronfiecaregol” target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Pariaza pe ARSENAL – CHELSEA[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here