Barcelona – Atletico Madrid: COTA 6.00 marita pentru victoria gazdelor

Ponturi fotbal Real Betis - Barcelona La Liga Spania

Barcelona – Atletico Madrid: cotele la pariuri sportive

Barcelona si Atletico Madrid se intalnesc astazi de la ora 17:15 intr-una dintre atractiile principale ale acestui weekend. Avem COTA 6.00 marita pentru toti jucatorii care vor sa mearga pe victoria Barcelonei aici.

Primesc aceasta cota marita toti jucatorii care se inscriu la Betfair urmand cei doi pasi de mai jos si care plaseaza cel putin 50 RON pe victoria catalanilor. Rulajul nu trebuie facut apoi decat o singura data pe cota minima 1.20.

Barca mai are doar cinci puncte avans fata de locul 2 ocupat chiar de Atletico, asa ca nu este loc de pasi gresiti pentru Messi si colegii sai. Va explicam mai jos pas cu pas cum sa obtineti cota 6.00 marita. Succes si inspiratie!

CUM OBTIN COTA 6.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si linkul promotional ZFBNBF
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 6.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 300 RON. Se multiplica la cota 6.00 doar 50 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 6.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here