Barcelona – Celta Vigo: COTA 4.00 marita pentru victoria gazdelor

Barcelona – Celta Vigo: cotele la pariuri sportive

Dupa ce ieri Real Madrid ne-a adus cota 4 castigatoare fara niciun fel de emotie, astazi e timpul Barcelonei sa ii ajute pe jucatorii care n-au apucat ieri sa profite de super cota. Catalanii dau piept diseara de la ora 22:30 pe teren propriu cu Celta Vigo, in optimile Cupei Regelui Spaniei. In tur a fost 1-1, asa ca Messi si ai lui sunt mari favoriti la toate casele de pariuri online.

In mod normal, cota Barcelonei a scazut undeva in jur de 1.13 la ora actuala, asa ca nu este tocmai atractiva. Totusi, jucatorii care vor sa parieze pe succesul gazdelor diseara vor primi COTA 4.00 marita in loc de cota normala din oferta. Tot ce trebuie facut este sa urmati cei doi pasi simpli de mai jos, iar in maximum 10-15 minute veti putea paria pe cota 4.00 in loc de cota 1.13.

Vorbim aici despre un value bet cu adevarat, mai ales ca victoria este obligatorie pentru Barcelona ca sa se califice in sferturile de finala. Plus de asta, rulajul nu trebuie facut decat o singura data pe cota minima 1.20 daca pariul este verde. Succes!

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAE.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Partea buna la Betfair este ca nu va trebui sa rulati castigul decat o singura data pe cota minima 1.20. Apoi profitul poate fi retras fara a necesita vreun rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]

Barcelona - Celta Vigo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here