Barcelona – Real Madrid: 3 pariuri sigure cu profit garantat astazi

Salutari,

Astazi incepand cu ora 17.:45 avem parte de unul dintre cele mai asteptate meciuri : Barcelona – Real Madrid, denumit de specialisti El Classico.

Trebuie sa va spun ca de cand activez in mediul online, rar am avut atat de multe oferte de la agentiile de pariuri online intr-o singura zi. V-am spus mereu, astfel de oferte trebuie analizate bine, iar daca prezinta valoare trebuie exploatate la maxim pentru sunt bani in plus adaugate la castigurile voastre din pariurile online!

Mai jos v-am selectat 2 combinatii de oferte care va pot aduce profit indiferent de rezultatul meciului. Deci risc 0 – castiguri bune.

Varianta 1

Vom juca sa acoperim orice rezultat posibil pe pronosticurile 1, X sau 2. Oferta este destinata jucatorilor care inca nu au cont la agentiile online Unibet si Fortuna:

1. deschidem un cont la Unibet folosind exclusiv acest LINK  (este un link special, pentru victoria Barcelonei).

2. plasam un pariu pe Victoria Barcelonei, miza 10 lei, avem marire de cota, castig maxim posibil: 250 lei

3. deschidem un cont la Fortuna folosind acest LINK ( este linkul de 300 lei fara risc, CASH)

4. plasam un pariu pe egal sau Real Madrid (cota 1.94 – miza 129 lei)

Rezultate :  Castiga Barcelona avem la Unibet 250 lei Cash FARA RULAJ + returnare de miza CASH la Fortuna 129 lei.

Total investit: 139 lei – Total cash: 279 lei – Profit : 140 lei . Bani disponibili pentru retras oricand!

Castiga Real sau remiza : la Unibet avem 0 lei, la Fortuna castiga 250 lei CASH

Total investit: 139 lei – Total cash :250 lei – Profit : 110 lei. Bani dispinibili pentru retras oricand!

Varianta 2

Pariem pe numarul de goluri in meci, oferta este destinata jucatorilor care nu au cont la Betfair tinand cont ca pariul 2 poate fi plasat la orice agentie fiind miza mica (7-8 lei)

  1. deschidem un cont la Betfair, folosind acest LINK (special pentru cota 30.00 la over 0.5 goluri)
  2. plasam un pariu de 5 lei pe piata peste 0.5 goluri la cota din oferta.
  3. deschidem un cont la Fortuna folosind acest LINK ( linkul 300 lei fara risc, CASH)
  4. plasam un pariu pe scor corect 0-0 (orice miza doriti pana la 300 lei, este fara risc, daca pierdem primim banii inapoi cash). Miza recomandata 7-8 lei.

In cazul in care se marcheaza cel putin un gol in meci atunci avem un freebet in valoare de 150 lei la Betfair si miza returnata integral la Fortuna. In cazul in care nu se marcheaza, deci scor corect 0-0, avem miza plasata la fortuna pe cota 21.00 castig CASH!

Varianta 3

Trebuie profitat la maxim de marirea de cote live oferita de Unibet de 50% pe pariurile la El Classico (click aici pentru linkul special). Miza maxima 125 lei, castig maxim 5000 lei – totul cash si fara rulaj. Oferta este valabila pentru toti jucatorii – atat cei noi cat si cei deja existenti.

Pentru aceasta varianta vom alege un pariu de genul 50-50 la care vom plasa la Unibet o varianta, iar varianta opusa ramane la alegerea voastra ( recomand initial Fortuna pentru ca primul pariu este fara risc, dar puteti alege orice agentie din aceasta lista).