Barcelona sa inscrie contra Murciei – COTA 4.00 marita

Barcelona primeste vizita celor de la Real Murcia in 16-imile de finala din Cupa Regelui Spaniei. Meciul va avea loc miercuri seara pe Camp Nou incepand cu ora 20:30, iar catalanii au un avantaj linistitor dupa meciul tur castigat cu 3-0 in deplasare.

Chiar si asa, ne asteptam ca echipa gazda sa faca instructie cu adversara din liga a treia, desi cel mai probabil vor fi odihniti unii jucatori de baza. Avem o super cota pentru aceasta intalnire, cota care nu poate fi ratata, fiind probabil cel mai bun easy money din ultimele saptamani.

Mai exact, Betfair ofera COTA 4.00 pentru ca Barcelona sa marcheze in acest meci, in loc de cota 1.02, tuturor jucatorilor noi care se inregistreaza folosind linkul promotiei de mai jos. De asemenea trebuie folosit si codul afisat mai jos.

Gasiti in cele ce urmeaza cei doi pasi care trebuie urmati pentru a primi COTA 4.00 in loc de 1.02.

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul ZFBN85.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Echipa gazda: Peste 0,5″. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON, dupa care trebuie sa rulati banii o singura data pe cota minima 1.20. Profitul va putea fi apoi retras oricand doriti.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#ffab08″ color=”#000000″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here