Barcelona – Sevilla: COTA 4.00 marita pentru victoria catalanilor

Sambata seara incepand cu ora 21:45, avem derby-ul etapei din Spania dintre Barcelona si Sevilla. Fireste, catalanii sunt mari favoriti la toate casele de pariuri, cota pentru victorie fiind undeva in jur de 1.20 in mod normal.

Betfair ofera insa tuturor jucatorilor noi cota marita de 4.00 daca vor sa parieze pe victoria Barcelonei in aceasta confruntare. Barca nu a pierdut niciun meci in campionat si in Champions League in acest sezon, fiind printre cele mai in forma echipe din Europa la ora actuala, desi l-a pierdut pe Neymar in vara.

COTA 4.00 marita in loc de 1.20 este totusi un super value bet de care ar trebui sa profite orice parior cu putina experienta si care realizeaza diferenta enorma de valoare intre cote. Am explicat mai jos pas cu pas cum obtineti cota 4.00.

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBN72.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe victoria Barcelonei. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca Barcelona se impune veti primi castigurile suplimentare de pe urma cotei marite, iar apoi trebuie pariat castigul o singura data pe cota de minimum 1.20. Profitul poate fi retras dupa aceea fara niciun alt rulaj necesar.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#ffa317″ color=”#040404″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Pariaza AICI pe cota 4.00 marita[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here