Barcelona vs. Girona – cota 30.00 pentru victoria campioanei Spaniei

Barcelona vs. Girona – cota 30.00 pentru victoria campioanei Spaniei 

Campioana sezonului 2017-2018 in Spania, FC Barcelona, are un start de sezon extraordinar. Catalanii au castigat cele 6 meciuri jucate pana acum, au marcat de 20 de ori si au primit doar 4 goluri. Desi nu mai are  prezenta in joc de acum 2-3 sezoane, Messi ramane fotbalistul decisiv al Barcelonei, el contribuind la 10 zece dintre golurile marcate (7 goluri si 3 pase de gol). Forma aratata de barcelonezi ii indreptateste pe fanii acestora sa spere ca echipa va avea un parcurs la fel de bun ca in editia trecuta (au pierdut un singur, meci in penultima etapa).

Girona a castigat ultimele doua meciuri in campionat, dar, avand in vedere ca sezonul trecut au incasat 9 goluri de la campioni, este putin probabil sa reuseasca mai mult in meciul de duminica, 23 septembrie, ora 21:45.

Deschide un cont la agentia de pariuri online Betfair inainte de startul partidei, foloseste la inregistrare codul promotional ,,ZFBNFT” si vei primi cota 30.00 daca primul pariu va fi plasat pe victoria Barcelonei. 

Cum primesc cota marita la meciul Barcelona vs. Girona?

  1. Inregistreaza-te la Betfair de pe acest link, folosind codul promo ,,ZFBNFT”.
  2. Efectueaza o depunere.
  3. Plaseaza primul pariu, pre-meci, pe bilet simplu, cu miza de 5 ron, pe victoria Barcelonei in meciul cu Girona din 23 septembrie.
  4. Vei primi pentru acest pariu cota 30.00.

Cerinte:

  • Pariul trebuie plasat cu bani reali. Nu se califica pariurile cu fonduri bonus.
  • Poti plasa o miza mai mare, dar doar dupa ce ai plasat pariul eligibil.
  • Daca Barcelona castiga, vei primi castigul din cota normala ca bani cash, iar pe cel din diferenta de cota ca bani bonus, in decurs de 24 de ore.
  • Freebetul trebuie pariat o data pentru a putea fi retras.
  • Vei primi doar profitul din parierea freebetului.