Barcelona vs. Sevilla – cota 40.00 pentru victoria catalanilor

Barcelona vs. Sevilla

Barcelona vs. Sevilla – cota 40.00 pentru victoria catalanilor

Fara victorie in ultimele 4 etape din LaLiga, Barcelona traverseaza cea mai slaba perioada din ultimul deceniu. Dupa un start excelent, catalanii au pierdut prima pozitie in clasament in favoarea adversarei de sambata, Sevilla.

Daca la Barcelona problemele au aparut o data cu implementarea rotatiei jucatorilor, andaluzii, sub conducerea lui Pablo Machin, au reusit 4 victorii consecutive si au urcat pe prima treapta a podiumului. Pauza competitionala ar trebui sa limpezeasca apele la clubul catalan, o victorie fiind foarte necesara pentru a reveni in sfera normalului.

Indiferent de valoarea adversarului, statistica ne spune ca urmeaza o victorie a Barcelonei, astfel incat cota 40.00 disponibila la Betfair pentru jucatorii care isi deschid cont la aceasta casa de pariuri inainte de inceperea meciului este ,,mana cereasca”.

Cum obtii cota marita la meciul Barcelona vs. Sevilla?

  1. Inregistreaza-te la Betfair de pe acest link, folosind codul promo ,,ZFBNGC”.
  2. Efectueaza o depunere.
  3. Plaseaza primul pariu, pre-meci, pe bilet simplu, cu miza de 5 ron, pe victoria Barcelonei in meciul cu Sevilla din 20 octombrie.
  4. Vei primi pentru acest pariu cota 40.00.

 

Cerinte:

  • Pariul trebuie plasat cu bani reali. Nu se califica pariurile cu fonduri bonus.
  • Poti plasa o miza mai mare, dar doar dupa ce ai plasat pariul eligibil.
  • Daca Barcelona castiga, vei primi castigul din cota normala ca bani cash, iar pe cel din diferenta de cota ca bani bonus, in decurs de 24 de ore.
  • Freebetul trebuie pariat o data in decurs de 30 de zile pentru a putea fi retras.
  • Vei primi doar profitul din parierea freebetului.