Baschet de 2.75 de la Razvan – 19.05.2019

Daca ieri cele 2 echipe s-au intalnit la Constanta si castig de cauza a avut Sighetul datorita inceputului perfect, astazi, Athletic Constanta si Sighetul Marmatiei se intalnesc pe teren neutru, la Galati, in ceea ce ar trebui sa fie momentul perfect pentru o revansa a dobrogenilor.

Probabil cei care au facut cotele nu stiu ca acest meci se joaca pe teren neutru, de acolo si cota pe Constanta. Insa, numa’ bine atunci.. 🙂

Daca ne uitam pe H2H, pe forma recenta, putem vedea mai multe victorii la Sighet. De acord, insa Athletic a evoluat intr-un esalon superior, intr-un esalon cu Steaua si Dinamo si de multe ori le-au pus probleme acestora, fie si partial.

Au pierdut 2 intalniri la mare lupta cu Muresul si au batut de doua ori Miercurea Ciuc, recent.

Au o rotatie mai lunga a bancii si jucatori care cred ca pot face diferenta in cel de-al 2-lea meci, la un interval atat de scurt.

Va fi meciul americanilor. Ieri, cei de la Constanta au ramas datori. Edwards Jr, Turner si Thomas au marcat ieri 56 din cele 75 de puncte ale Sighetului !! Nu stiu daca cei 3 pot face o asemenea performanta in 2 zile la rand.

Daca unul din ei nu merge deja incep problemele pentru maramureseni.

De partea cealalta, daca revine Mc Lean, clar, Constanta devine favorita. Totusi, dobrogenii se pot baza pe jucatori romani mai valorosi. De altfel, Mainea a intrat doar 56 de secunde ieri. A fost decizia antrenorului sau nu, asta habar nu am. Insa nu ai cum sa il tii pe Mainea pe banca. De asemenea, Andries are suficienta experienta la nivel superior pentru a-si conduce mai tinerii sai coechipieri spre o victorie astazi.

2.75 la Betano intr-un value excelent. Mizam 6/10u pe acest tip de pronostic, pe o victorie a Constantei incluzand prelungirile. Nu vad cum americanii Sighetului pot face un meci excelent din nou, toti 3.
Totusi, prudenta maxima. Nu mai mult de 10 % din banca si pariati responsabil !