Baschet de la Razvan – Incepe finala din Turcia – Meciul 1 – 09.06.2019

Fenerbahce a pornit cu ambitii mari in acest sezon. Totusi, s-au trezit intr-un sezon care poate fi ratat complet daca nu castiga titlul in Turcia.

Deja umiliti de Efes in semifinalele Euroligii, echipa lui Obradovic se vede nevoita sa isi infrunte din nou ” cosmarul ” recent din F4-ul celei mai importante competitii intre cluburi din Europa.

Efes are o sansa mare aici. Sansa lor se numesc accidentarile celor de la Fener. Uitandu-ne putin peste situatia lotului de la Fener este cel putin ingrijorator ce se intampla.

Daca Kalinic si-a revenit, Joffrey Lauvergne este out. In urma cu doar 7 zile, managerul celor de la Fener declara pentru presa internationala urmatoarele : ”
“It will be hard for Jan Vesely (knee injury), Gigi Datome (calf injury) and Erick Green (knee injury) to be with us in this series.

They haven’t started working with the team yet but they really want to play. I want to underline this. But their health situation doesn’t allow it. The players’ health is the most important thing. We can’t hurry.”

La ora la care scriu articolul, Jan Vesely si Erick Green sunt improbabili sa joace. Este posibil sa intre dar clar la maxim 50-60 %. Mi-e greu sa cred ca Green va evolua in aceasta partida.

De partea cealalta, Efes nu a avut probleme in a trece de Galatasaray. Au o echipa foarte solida. Au un prim 5 demential. Problema lor este banca nu prea lunga. Insa, cu un Fener in pioneze, mi-e greu sa cred ca nu pornesc aici cu prima sansa.

Cotele pot oscila foarte mult in functie de revenirea sau nu a jucatorilor lui Fener. Dar, repet, la ora la care scriu articolul Vesely si Green sunt improbabili si asta e posibil sa faca o diferenta.

7/10