Bayern – Besiktas: COTA 15.00 marita pentru victoria gazdelor

Bayern Munchen – Besiktas: cotele la pariuri sportive

A fost un weekend plin de evenimente, insa nu avem prea mult timp de odihna, deoarece la mijlocul saptamanii ne asteapta super actiune din UEFA Champions League. Pentru marti seara, ora 21:45, avem COTA 15.00 marita pentru victoria lui Bayern Munchen acasa contra lui Besiktas.

In mod normal cota pentru 1 solist este in jur de 1.15 la majoritatea agentiilor de pariuri, insa Betfair isi intampina jucatorii care se inscriu si plaseaza cel putin 5 RON pe victoria lui Bayern cu aceasta super cota de 15.00. Vorbim de un value bet pe care speram sa nu il ratati, mai ales ca eventualul castig de pe urma acestui pariu nu trebuie rulat decat o singura data pe cota minima 1.20.

Va explicam mai jos cum beneficiati de aceasta cota marita, pas cu pas, iar tot procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 10-15 minute. Succes!

CUM OBTIN COTA 15.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAZ.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”Victorie Bayern Munchen”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 15.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 75 RON, care nu trebuie sa fie rulati decat o singura data pe cota minima 1.20.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 15.00 – Pariaza acum[/su_button]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here