BETFAIR: prezentare si cum se ruleaza bonusul

Cote speciale pentru 3 meciuri speciale (UCL marti 6 noiembrie)

Betfair este una dintre cele mai mari agentii de pariuri online, daca nu chiar cea mai mare, la nivel mondial. In Romania devine din ce in ce mai populara, insa la nivel mondial este probabil numarul 1, ducand lupta stransa cu bet365. Ceea ce este cert, la Betfair gasim cea mai mare platforma de betting exchange din lume, de departe.

Oferta agentiei este foarte variata, cuprinde multe evenimente din diferite sporturi, dar si o multime de pariuri. Cand vine vorba de evenimentele de top, se gasesc poate cele mai multe tipuri de pariuri si numeroase pariuri prin care puteti combina goluri, cornere, cartonase, faulturi si chestii de genul acesta.

Per total, cine a incercat Betfair probabil a inteles de ce este considerata cea mai mare agentie din lume. Singurul minus pe care i-l putem gasi acestei agentii este lipsa handicapului asiatic pe Sportsbook (poate fi gasit doar pe platforma de Exchange).

Cum deschid cont la Betfair?

  1. Acceseaza linkul de inregistrare aici.
  2. Completeaza datele de inregistrare.
  3. Verifica-ti identitatea, trimitand documentele necesare.

Cum rulez bonusul la Betfair?

Betfair ofera un bonus consistent de pana la 450 RON pentru fiecare jucator care se inregistreaza si realizeaza prima depunere. Valoarea bonusul este de 50% din prima depunere. Spre exemplu daca ati depus 700 RON, veti primi si un bonus de 350 RON, pe langa banii vostri.

Bonusul trebuie rulat de patru ori pe bilete care contin cel putin un pronostic la cota minima 1.60. De exemplu, puteti alege pe un bilet o cota de 1.60, iar pe langa ea puteti pune si cote de 1.20, 1.30, etc, in cazul in care vreti sa riscati ceva mai mult. Important este sa nu lipseasca macar o cota de 1.60 de pe bilet, pentru a se lua in considerare la rulaj.

Termenul pe care il aveti la dispozitie pentru a rula bonusul este 90 de zile.

[su_button url=”/betfair” target=”blank” style=”soft” background=”#ffc11c” color=”#000000″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inregistreaza-te si ia-ti bonusul de 450 RON[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here