Betis Sevilla – Barcelona: COTA 10 pentru victoria catalanilor

Betis Sevilla – Barcelona: cotele la pariuri sportive

Duminica seara de la ora 21:45 avem duelul dintre Betis Sevilla si Barcelona, duel programat in cea de-a 20-a etapa a campionatului din Spania. Ambele formatii sunt intr-o perioada buna, insa, realistic vorbind, nu incape termen de comparatie la ora actuala.

Betis este a opta in clasament si a bifat trei victorii in ultimele patru etape, in timp ce Barcelona este lider absolut, cu 51 de puncte, noua peste ocupanta locului doi si 19 peste rivala Real Madrid.

Daca vreti sa pariati pe victorie Barcelona in acest meci, trebuie sa stiti ca Fortuna va ofera COTA 10.00 marita in loc de cota normala de 1.33, cat este in acest moment in oferta agentiei. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cei doi pasi de mai jos si puteti obtine un castig frumos de 500 RON. Daca pierdeti, se returneaza banii.

CUM OBTIN COTA 10.00 (FORTUNA)

  1. Inregistreaza-te la FORTUNA folosind linkul promotional (obligatoriu pentru a primi automat cota 10).
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON. Daca pariul este pierdut, primiti suma pariata inapoi (maximum 300 RON se returneaza).

[su_button url=”/betisbarcelona-cota10″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here