Bilet pentru weekend 10.02.2018 – Gabriel

biletul zilei

Bilet pentru weekend 10.02.2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Va prezint biletul petru weekend in cota 12+ avand la baza 8 evenimente extrem de interesante din fotbal.

Saptamana trecuta am reusit sa ne bucuram de cele doua zile de weekend in care am bifat biletul cota 10, plus cele doua cote 2 pe care le-am oferit. Ma bucura enorm faptul ca am inceput acest weekend cu dreptul si ca am bifat prima cota de doi si speram sa ne mearga tot asa, asadar, am analizat 8 evenimente extrem de interesante ce le voi plasa pe biletul de mai jos. Nu uitati ca acest bilet are rolul de a va inspira, asadar, il puteti juca asa sau sa il modificati dupa bunul plac. Inspiratie maxima si pariati responsabil!

Case de pariuri online – bonusuri

Pentru mai multe informatii importante ne gasim pe contul meu de FB, acolo unde tin foarte strans legatura cu pariorii din comunitatea noastra. Va urez tuturor un weekend verde!

De mentionat este faptul ca meciul dintre Concordia Chiajna si Dinamo se va juca tocmai luni, iar noi o sa il avem pe bilet ca fiind meci pentru contra asta daca toate lucrurile merg bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here