Biletul cota 50 se bazeaza pe evenimentele din urmatoarele doua zile 12.12.2017

biletul zilei

Biletul cota 50 se bazeaza pe evenimentele din urmatoarele doua zile 12.12.2017

Echipa GnT Tips va propune un bilet cota 50 bazat pe evenimentele din urmatoarele doua zile, toate partidele vor avea avancronica pe site-ul nostru si o sa gasiti alte ponturi fotbal interesante. Fiecare eveniment este foarte bine analizat de catre tipsterii nostri, dar nu uitati ca acest bilet are rolul de a va inspira, asadar, o sa va sugeram sa alegeti pronosticurile care va ofera incredere sau daca doriti sa il plasati asa o sa va recomandam o miza foarte mica, 5-10 lei fiind suficienti pentru a scoate un profit frumos.  Inspiratie maxima si pariati responsabil!

O sa ne repetam inca odata, nu jucati aceleasi evenimente pe mai multe bilete, este o regula simpla a pariorilor. Alte informatii o sa  gasiti pe contul de FB a lui Gabriel-Danut Alexe.

O sa gasiti pe site-ul nostru si alte recomandari interesante, pregatim pentru maine cota 2 si biletul zilei. Va uram tuturor o saptamana cat mai profitabila!

Biletul acesta, este continuarea celui de ieri, acolo unde Romania, a pierdut meciul de handbal, oricum aceasta partida s-a evitat si majoritatea biletelor sunt verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here