Biletul de weekend din Liga 1 ne poate aduce un profit marit

Salutari,

Dupa ce am postat articolul “Cu doar 5 lei pariati astazi speram la un castig de 200 la pariurile din Europa League” am primit foarte multe reactii pozitive de la voi si am decis sa continuam. Pentru astazi am pregatit ceva la fel de atractiv: castiguri cu 30% mai mari pentru biletele pariate pe Liga 1.

Iata mai jos despre ce este vorba in cativa pasi simpli

1. oferta se adreseaza atat jucatorilor care au cont dar si celor care isi deschid unul nou (click aici)

2. creeaza un bilet de joc, minim 3 selectii, doar din liga 1

3. selecteaza oferta de crestere a profitului cu 30% (vezi foto mai jos)

4. daca biletul tau este castigator, atunci luni primesti cu 30% mai mult CASH (fara conditii de rulaj)

5. termenii si conditiile Unibet se aplica, click aici pentru a te informa.

Mai jos va prezint un exemplu, pentru a vedea exact care este avantajul acestei oferte

Am mizat 100 de lei pe 3 selectii din liga 1 fara a folosi cresterea profitului, in acest caz avem un castig potential de 338 lei ( apropiat de restul caselor de pariuri din Romania)

A doua varianta este cea cu selectarea de 30% crestere profit, unde lucrurile stau total diferit: la aceeasi suma pariata, avem un castig de 409 lei, ceea ce inseamna aproape 70 de lei extra.

>>>> Beneficiaza si tu de oferta cu 30%. Click AICI <<<<

In concluzie: daca intentionati sa plasati un bilet la pariuri, doar pe meciuri din Liga 1, atunci trebuie sa pariati folosind aceasta oferta. Este clar varianta prin care puteti castiga mai mult la pariurile online. Personal am decis sa joc biletul din imagine, deci sa avem noroc si sa ne bucuram de castiguri.

Astept in comentarii sa vad si parerea voastra despre care ar fi cele mai bune 3 selectii pe meciurile din Liga 1 din aceasta saptamana.