Biletul saptamanii din fotbal 09.06.2019

football in the goal net

Biletul saptamanii din fotbal 09.06.2019

Salutare tuturor prieteni. Pentru aceasta perioada va propunem un nou bilet saptamanal din fotbal, avand la baza 5 evenimente.

Iata ca reusim sa scoatem profit si in aceasta perioada, desi oferta nu este una foarte generoasa. Ne bucuram ca am reusit sa anticipam cateva recomadari foarte bune in ultima perioada, iar biletul de ieri a venit ca un bonus. Dupa ce am bifat ultimul bilet saptamanal m-am gandit sa va propun unul asemenator.

MARELE PREMIU AL CANADEI 2019 – FORMULA 1>>>

Biletul este format in totalitate din meciurile pe care echipele nationale le vor disputa in aceasta perioada. Am luat in calcul si meciul de astazi din Nations League dintre Olanda si Portugalia, un meci ce se anunta cu adevarat interesant. O sa ne bazam si pe nationala lui Cosmin Contra si speram sa nu ne dezamageasca. Gasiti putin mai jos cele 5 optiuni pentru biletul saptamanal. Bafta tuturor si pariati responsabil!

PLASEAZA BILETUL CU 300 RON CASHBACK – FARA RULAJ>>>

Avem aceasta optiune foarte buna de a plasa biletul cu 300 RON cashback ( 50%), fara nicio conditie de rulaj indiferent de ce se intampla, asadar, va invit sa apasati pe butonul de mai sus si sa plasati orice pariu va doriti. Inspiratie maxima tuturor!