Biletul Superbet din Europa: 16-18 Februarie 2021

Biletul Superbet

Biletul Superbet din Europa: 16-18 Februarie 2021

Competitiile europene revin in atentia noastra dupa o pauza bine meritata, unde noi vom debuta cu un bilet Superbet. Puteti plasa acest bilet cu 44 RON FARA DEPUNERE, asa cum am facut-o si noi. Nu uitati ca toate partidele din Champions League si Europa League au parte de avancronici realizate de colegii mei.

Barcelona – PSG

Cele doua echipe au deja un istoric destul de stufos, avand in vedere modul in care au fost eliminati francezii de catre catalani. De fiecare data cand cele doua s-au intalnit, au oferit spectacol. Nu putem uita acea super remontada facuta de Barcelona, scor 6-1, dupa ce in tur a fost 4-0 pentru PSG.

RB Leipzig – Liverpool

Va fi primul duel din istoria celor doua echipe si tind sa cred ca vom avea parte de goluri. Liverpool trece prin cea mai proasta perioada din ultima perioada, avand 3 infrangeri la rand. RB Leipzig cred ca vor dori sa profite de aceasta forma si sa isi adjudece un avantaj inca din partida tur.

Porto – Juventus

Cele doua s-au intalnit de 4 ori in UEFA Champions League pana acum, italienii castigand de 3 ori, o partida terminandu-se la egalitate. Porto nu trece prin cea mai buna forma, avand 3 egaluri consecutive in campionat. Juventus este intr-o situatie aproape similara, insa pot face diferenta cu jucatorii ce au experienta in Champions League.

Sevilla – Dortmund

In istoria celor doua echipe Sevilla are un mic avantaj, avand o victorie. Celalalt meci s-a terminat la egalitate, insa s-a intamplat acum mai bine de 10 ani. In prezent, Sevilla trece printr-o forma foarte buna, legand nu mai putin de 7 victorii pe teren propriu in campionat. Dortmund pe de alta parte, pare ca trece printr-o usoara criza de identitate, iar spaniolii vor incerca sa profite de acest lucru.

Pe langa partidele din Champions League, avem pe bilet si doua partide din Europa League:

  • RB Salzburg – Villarreal
  • Young Boys – Leverkusen

Dupa cum mentionam la inceputul articolului, puteti plasa acest bilet cu 44 RON FARA DEPUNERE la Superbet. Cum puteti face asta?

  1. DESCHIDE CONT LA SUPERBET
  2. Bifează acordurile de marketing la înregistrare
  3. Verifică-ți contul nou și mâine primești 44 RON