Biletul zilei 18.08.2019

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Buna ziua prieteni, aici Marius.

Astazi avem oferta vasta si bogata si am decis sa plasez 5 evenimente care impreuna ne ofera o cota de 4.00 pe Biletul Zilei.

Va sfatuiesc sa ne urmariti in continuare site-ul pentru ca aici o sa gasiti cele mai bune informatii.

 

Informatii bilet:

Ma astept ca Fcsb sa castige si returul acestei manse, s a vazut  diferenta de valoare si cred ca este prea mare ca sa avem parte macar de o semi surpriza, asadar victorie Fcsb.

Coric este in forma si cu un bagaj mai vast de lovituri fata de adversar si cred ca o sa castige acest meci fara mari probleme.

Molde este in forma buna si cu jucatori foarte buni pe partea ofensiva si cred ca au puterea sa marcheze minim un gol pana in minutul 69.

Tbilisi a facut instructie in meciul tur si ar trebui acest meci sa nu fie o problema pentru ei, valoarea este prea fata de gazde si minim 3 goluri in meci este realizabil.

Malmo provine dintr un campionat foarte bun si are un lot bun si cu calitate mare de la mijloc in sus, liderii din Suedia chiar daca au castigat lejer prima mansa nu cred ca vor scadea motoare in retur si vor incepe din prima repriza in forta, 2 pauza 2 final este foarte realizabil.

 

PLASEAZA ACUM BILETUL SI INCASEAZA BONUSUL>>>

 

Succes!