Biletul Zilei By Alex Iacob 22/12/2017

biletul zilei

Biletul Zilei By Alex Iacob 22/12/2017

Salutare prieteni. Am creeat Biletul Zilei de azi. Acesta este alcatuit din 11 evenimente si are o cota de 12. Biletul are rolul de a va inspira, asa ca puteti alege meciurile in care aveti incredere.                                                                                   Daca doriti sa jucati biletul intreg, va sfatuiesc sa va alegeti un buget fix pentru 30 de zile si sa jucati aceeasi miza zilnic. ( Exemplu: Buget lunar: 300 unitati ; Miza Bilet: 10 unitati )

1. Arsenal-Liverpool

● In ultimele 15 meciuri ale echipei Arsenal, in 11 meciuri s-a marcat cel putin un gol in prima repriza.

● In ultimele 15 meciuri ale echipei Liverpool, in 12 meciuri s-a marcat cel putin un gol in prima repriza.

PRONOSTIC: Minim un gol in prima repriza

2. Anderlecht-Eupen

● Anderlecht ocupa locul 3 in clasament, cu 34 de puncte in 19 etape, dar este o umbra a echipei din sezonul trecut. Are nevoie totusi de puncte pentru a-si mentine pozitia in fruntea clasamentului, iar Eupen pare a fi victima perfecta.

● Eupen ocupa ultimul loc in clasament, cu doar 13 puncte in 19 etape, in deplasare acumuland doar 3 puncte.

PRONOSTIC: Pauza sau final 1

3. Fermana-Ravenna

● In ultimele 15 meciuri ale echipei Fermana, doar intr-un singur meci s-a marcat mai mult de un gol in prima repriza.

● In ultimele 15 meciuri ale echipei Ravenna, in 4 meciuri s-a marcat mai mult de un gol in prima repriza.

PRONOSTIC: 0-1 goluri in prima repriza

4. Agrakas-Matera

● Agrakas ocupa ultimul loc in clasament, cu doar 9 puncte in 18 etape. Cu o defensiva destul de slaba, Agrakas a primit cel putin un gol in 15 din ultimele 20 de meciuri.

● Matera ocupa locul 6 in clasament, cu 26 de puncte in 18 etape. Matera are o defensiva destul de buna, fapt demonstrat prin faptul ca a marcat cel putin un gol in 15 din ultimele 20 de meciuri.

PRONOSTIC: Marcheaza Matera

5. De Haag-Zwolle

● In 17 meciuri disputate in campionat de echipa De Haag, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 17 meciuri disputate in campionat de echipa Zwolle 14 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 goluri

6. Dordrecht-Young PSV

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Dordrecht 17 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. O singura partida s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Young PSV 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 goluri

7. Emmen-De Bosch

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Emmen, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 17 meciuri disputate in campionat de echipa De Bosch, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-au terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 goluri

8. Oss-Maastricht

● In 17 meciuri disputate in campionat de echipa Oss, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. O singura partida s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Maastricht, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. O singura partida s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 goluri

9. Telstar-Graafschap

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Telstar, 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. O singura partida s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Graafschap 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 GOLURI

10. Helmond-Cambuur

● In 18 meciuri disputate in campionat de echipa Helmond, 14 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

● In 17 meciuri disputate in campionat de echipa Cambuur, 14 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 6 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 GOLURI

11. Antalyaspor-Alanyaspor

● In 16 meciuri disputate in campionat de echipa Antalyaspor 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. Nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 5 goluri.

● In 16 meciuri disputate in campionat de echipa Alanyaspor 15 partide s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate in meci. 2 partide s-au terminat cu mai mult de 5 goluri.

PRONOSTIC: 2-6 GOLURI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here